Mix 2016. 05. 19.

FRESH DÖNER az első STREET FOOD a városban

A Fresh Döner étkezde régóta ismerős a Komáromiak előtt, már tíz éve kínálja ízletes hamburgereit, kebabjait és más ételeit vendégeinek. Nemrég azonban újítottak: a Fresh Döner mellé kikerült a Street Food jelző is, elsőként a városban.
  • Mi a különbség a „Fast Food“ és a „Street Food“ között? – kérdezem a Fresh Döner tulajdonosát, Csorosz Györgyöt.

Mindkét ételfajtát azért találták ki, hogy az embereknek ne kelljen annyit várniuk, mint egy étteremben. Ebédidőben szeretnének gyorsan bekapni valami finomat, lehetőleg olcsón. Úgy mondanám: a különbség az alapanyagok minőségében van. Amíg a fast food étkezdék többsége gyárilag csomagolt, gyorsfagyasztott ételekkel dolgozik, addig a street food friss alapanyagokkal, húsokkal, zöldségekkel főz.

Döner-3 (Custom)

 

  • De a kiszolgálás ugyanolyan gyorsan zajlik, nem igaz? Akkor ezt hogyan tudják megoldani?

Reggel megvesszük a friss csibehúst, amelyet a saját kezemmel pácolok, panírozok be, vagy más módon készítek elő. Annyit, amennyiről úgy gondoljuk, aznap el fog fogyni. A nyársra én magam húzom fel az általam befűszerezett húsokat a gyroshoz. Az egyik hamburgerfajtánk húspogácsájához is magam darálom le a húst, és sütöm meg kerekre. A sajtot szintén mi panírozzuk. Így mindig tudjuk, mit kínálunk vendégeinknek – egy gyárilag előkészített, panírozott ételnél nem láthatunk a bunda mögé.

Döner-2 (Custom)

  • Miért fontos mindez? Miért változtattak?

Szeretném tudni, mi kerül a tányéromra, és hogy mi kerül ki az étkezdémből. Fontos a jó minőség, a frissesség. Ma már a vendégek is igényesek, és haladni kell a korral. A különféle ételeket sok friss zöldséggel, salátával tálaljuk – igény szerint természetesen.

  • A csomagolásuk is egyedi a városban…

A nálunk vásárolt ebéd hermetikusan elzárt dobozban szállítható: egy fóliát vasalunk rá. Ez garantálja, hogy nem nyílik ki útközben, nem kerül bele por vagy piszok. Az evőeszközeink szintén rendkívül higiénikusak: a jó minőségű, műanyag kanál-villa-kés és szalvéta gyárilag előrecsomagolt. Így egészen biztos, hogy nem nyúlt semmilyen idegen kéz ahhoz a kanálhoz, amivel enni szeretnénk. A Fresh Döner Street Food úgy véli, az utcai étkezés is lehet színvonalas. Mindenki megérdemli a jó minőségű ételt: az is, aki étteremben ebédel, és az is, aki utcai étkezdében.

Döner-1 (Custom)

Ha ki szeretné próbálni ezt a minőséget, a

0917 550 550 telefonszámom rendelhet ételt!

Többet megtudhat a www.donerkn.sk weboldalon!

Döner-4 (Custom)

Szólj hozzá!