Mix 2023. 03. 05.

Hatalmas Gatsby-show a Tiszti Pavilonban

Stílusos, jó hangulatú, nagyszabású. Ezen jelzőkkel illették a Reality Komplex által szervezett Gatsby-bált a résztvevők, ahol tényleg úgy tűnt, mintha a húszas évekbe csöppentünk volna.

Hullámzó tollas fejdíszek, csillogó ruhaköltemények, elegáns szipkák, csokornyakkendők, kackiás bajszok mindenfelé.

A Nagy Gatsby-stílusú bálban tényleg minden volt, ami egy magával ragadó estéhez kell: exkluzív terem hűvös eleganciával megtöltve, ínycsiklandó gasztronómia színkavalkádban pompázó candybarral kiegészülve, a szerencse bódító mámora a húszas évekbeli dekoráció és a század eleji embereket idéző vendégsereg között terjengve.

A bál nagyon jól sikerült! A vendégek a tematikához igazodva, felkészülten érkeztek, öltöztek.

Nem csak a hölgyek, de a férfiak is odatették magukat. Először fejtörést okozott az öltözet, de mindenki nagyon ügyesen megoldotta.

Nagyon jó ételek, sütemények, falatok, italok voltak. Ráadásul a sikeres lebonyolításhoz megfelelő számú és odaadó személyzettel találkoztunk – a felszolgált ételek és italok színvonalához mérten összhang uralkodott. Lehetett kaszinózni, fényképezkedni – az emlék nyomtatott fotó formájában is megmaradt – sminkigazítás is volt, minden volt. Fergeteges bulit biztosított a Tequila zenekar. Le a kalappal a szervezők előtt, mindenre odafigyeltek. Jövőre is szívesen elmegyünk. Szuper volt! – áradozott Dobay Beáta.

Mgr. Art Bertók Tibor hegedűművész az idősebbik Bertók Tibor zongorakíséretével, majd Kökény Attila füstös hangjával töltötte meg az éjszakát.

A Niki Dance tánciskola diákjai pedig inspirációt adtak a táncparkett bevételére.

Végül hajnal négyig ropta a táncot a csillogó jelmezekbe bújtatott exkluzív vendégsereg. A kaszinó-szoba a Game World Európa jóvoltából, a sminkszoba a Helia-D professional közreműködésével, az egyedi legértékesebb tomboladíjak pedig a következőképp kerültek terítékre:

  • egy hetes szállás 2 fő részére Észak-Cipruson, reggelivel, balinéz masszázzsal
  • egy Cross Trekking unisex kerékpár
  • egy minőségi elektromos roller
  • egy éves fitnesz bérlet
  • egy SENCOR smart TV
  • egy éjszaka 2 fő részére a Hotel Európában romantikus vacsorával és zsetonokkal a játékvilágba.

Számos egyéb nyeremény is gazdára talált. A tombolából befolyt összeggel a Szabadidő Központot támogatják a szervezők.

Egy élmény volt belépni e gyönyörű épületbe. Elképzeltem, ahogy több évtizeddel ezelőtt mulathattak itt az őseink. A Gatsby-téma felcsigázta a kreativitásunkat és örömmel láttuk, hogy mindenki más is így volt vele. Az egész esti törődés, a zene, valamint a gasztronómia minden elvárásunkat felülmúlta! – újságolta Makaryszynova Zuzka.