Sport Dél-komárom 2018. 03. 19.

Grónai Sándor újabb ellenfelét ütötte ki Thaiföldön

Komáromi harcosunk, Grónai Sándor idei második mérkőzését vívhatta Thaiföldön. Az Alexandros Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője a híres patongi Bangla Boxing Stadion Bajnoki Övéért mérkőzött meg profi muay thai szabályrendszerben, 5×3 percben.

A Bajnoki Övért minden hónapban csak 2 kiemelt harcos küzdhet meg egymással, akiket korábbi sikereik és eredményeik alapján emelnek ki a híresebb muay thai edzőtermek hazai és külföldi harcosai közül. Grónai Sándor is így kapta a meghívást a két héttel ezelőtti thai ellenfél legyőzése után.  Sok esetben a külföldi ’muay farang’ harcosoknak a nagyobb edzőtermek versenyzőit, illetve edzőit kell legyőzniük a bajnoki címért, de előfordul, hogy két tábor kiemelt harcosai, vagy edzői küzdenek meg egymással az övért.

A komáromi Grónai Sándor egy hatalmas térdrúgással aratott kiütéses győzelmet a második menetben az AKA Thailand egyik harcosa felett, ezzel megszerezve a Bangla Boxing Stadion Bajnoki Övét. Felkészítő edzője Fhad Sinbimuaythai volt.

Gratulálunk sikereihez!

Az egyesület köszöni a támogatást Komárom városának és Dr. Molnár Attila Polgármester Úrnak, valamint a segítséget Kókai Gábor Mesternek, Bihari Balázs masszőrnek, Berta Csaba erőnléti edzőnek és Katona Éva managernek!