Mix 2017. 10. 27.

Halloween parti a Selye János Gimnáziumban

A Selye János Gimnázium történetének első Halloween partiját 1995-ben rendezték meg az angol szakos tanárok a szintén itt tanító amerikai lektorokkal. Az azóta hagyománnyá vált rendezvényt idén is nagy siker övezte.

Az angol tantárgybizottság tanárai rengeteg vetélkedővel, valamint jelmez- és töklámpás versennyel várták a 8 éves gimnázium kisdiákjait a tágas, kidíszített aulában.

Az előkészületek már egy héttel előre megkezdődtek. Az angol órákon együtt készítették a meghívókat és plakátokat. A tanulók rengeteg kreatív ötlettel, kreációval színesítették a délutánt. Voltak, akik még a sütéstől sem riadtak vissza, és különleges, illetve ijesztő falatokkal látták el a vidám csapatot.

Mint minden évben, idén is a vetélkedők aratták a legnagyobb sikert. Kiemelkedő volt az „Apple bobbing” játék, ahol a diákok egy mély tálban vízben úszó almákat próbáltak szájjal kihalászni, hogy végül a gyorsabb csapat nyerje el a díjat. A megmaradt felesleges energiákat a kisdiákok a műsort lezáró diszkóban adták ki magukból.

(Szilárd Ágnes)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA