Város 2022. 11. 07.

Három év után visszatér az András-napi vásár!

Közel három év kihagyás után tér vissza Komáromba az András-napi vásár. A városi hivatal tájékoztatása alapján a hagyományos vásár november 11-13. között kerül megrendezésre a várfalak tövében.

„Az András-napi vásár elválaszthatatlan részét képezi a forralt bor illata, a mézsör, a frissen sült kolbász és pecsenye, illetve a különböző vásári áruk széles kínálata. A termékek értékesítése mellett pedig be is mutatják tudásukat a termelők” – informált a városi hivatal.

A vásári forgatagban az általános áruk bő kínálatán kívül minőségi kézműves termékek sokaságából válogathatnak az érdeklődők. A látogatókat idén is ínycsiklandó hagyományos ételek és italok nagy választékával várják az árusok. Természetesen lesz vidámpark is, ahol a kisebb-nagyobb gyermekek, de a felnőttek számára is izgalmas kalandokat ígérnek a különféle hinták és attrakciók.

Ezúton is kérjük a környéken élők türelmét a megnövekedett forgalom miatt, és kérjük a vásárra látogatókat, tartsák be a megváltozott közlekedési rendet” – tette hozzá a hivatal.

Bár az idei vásár rendhagyó időpontban, de a megszokott helyen, az Új vár előtti parkolóban (Várút – az Egressy Béni Művelődési Központ mögött) kerül megrendezésre.