2024. 06. 21.

Használt autó teljes szerviztörténettel, első tulajdonostól? A Silver Cars-nál megtalálja!

Olyan népszerű autómárkák modelljeit keresi, mint a Škoda, Volkswagen, Toyota, Audi, Kia, vagy éppen a családias Peugeot, illetve Seat? A Bátorkeszin található Autobazár Silver Cars választékában az imént felsorolt márkák mellett sok másik típusból válogathat, melyek ára 10 000-től 30 000 euróig terjed. Állandó kínálatukat 50-60, balesetmentes, külföldről érkezett jármű alkotja.

Kiváló minőségű autók, átfogó szolgáltatások és teljes körű átláthatóság. Ezek a kifejezések jellemzik leginkább a bátorkeszi használtautó-kereskedés, amely nem kevesebb, mint 7 éve van jelen a piacon. 

Mondanunk sem kell, hogy a vállalkozás sikerét a kereskedésben megvásárolható járművek minősége adja, na de vajon honnan érkeznek? Nem titok, hogy a kínálatban szereplő – alapos ellenőrzésen áteső – autókat Németországból és Magyarországról importálják Szlovákiába: „A kínálatunkban szereplő autókat külföldön tartós bérletre, avagy operatív lízingre adták ki. Mára divatos megoldás lett, hogy a cégek nem vásárolnak saját autókat, hanem egy külső cégtől bérlik őket. Ez a bérleti időszak egyes cégeknél két év, másoknál négy vagy öt, melynek végeztével a bérbeadó cégtől megvásároljuk az említett autókat. Ezeknek az járműveknek hatalmas előnye, hogy első és egyetlen tulajdonosuk volt, rendelkeznek teljes szervizkönyvvel, nem voltak törve, illetve rendszeres és alapos szervizelésen estek át – így sosem veszünk zsákbamacskát.” – magyarázza a Silver Cars működését a cégvezető, Juhász Ladislav.

Megbízható cégektől származó járművek

Mivel manapság a szervizkönyvek elektronikusan vannak vezetve, nem lehet meghamisítani a kilométereket, illetve más, járművel kapcsolatos adatokat. Az elektronizációnak köszönhetően a jármű adatai az alvázszám alapján a világ szinte bármelyik szervizében ellenőrizhetők: „Az alvázszámot minden jármű leírásánál feltüntetjük, hogy ügyfeleink akár távolról is ellenőrizni tudják az autó állapotát.”

Az autók állapotának feltérképezése azonban nem ér véget a szervizkönyv ellenőrzésével: „Az összes Magyarországról és Németországból származó autó, amely a tartós bérletet követően visszakerül a társasághoz, állapotvizsgálaton esik át. Amennyiben a tartós bérletet biztosító cég nincs megelégedve vele, az ügyfél köteles megtéríteni a kárt. Ezeket a teszteredményeket nekünk egyaránt elküldik. Természetesen, mi is leellenőrizzük az autók állapotát, amikor megérkeznek Szlovákiába.”

„Minden járművünk megbízható forrásból származik, nem vásárolunk autókat ismeretlen „garázsokból”. –

 Juhász Ladislav. 

A Szlovákiába behozott járművek átiratása magában foglalja a műszaki vizsgát, emissziós ellenőrzést, valamint az egyéb teszteket, melyek szintén feltárhatják a gépjármű esetleges hibáit.”

Minden, amit a járművásárlással kapcsolatban tudni érdemes

Használt autó vásárlása még sosem volt ilyen egyszerű! A Silver Cars átfogó szolgáltatásokat kínál a lízing, biztosítás és a vásárolt autóval kapcsolatos dokumentumok terén: „Számos lízingcéggel működünk együtt, melyek segítségével az autók részletfizetésre is megvásárolhatók. Természetesen lehetőség van kötelező felelősségbiztosítás vagy casco megkötésére is, efféle ügyekben az Allianz biztosítóval működünk együtt.” – pontosítja Juhász Ladislav. 

Nem szeretne sorban állni az autó átírása miatt? Amennyiben kitölti a meghatalmazást, a Silver Cars szakemberei mindent elintéznek Ön helyett, így az autót „kulcsra készen” átveheti.

1 éves garancia a használt autókra? A Silver Cars-nál ez is lehetséges!

A Silver Cars nem csupán széles kínálatú, minőségi autóival és átfogó szolgáltatásaival tűnik ki, hanem exkluzív szolgáltatásával, amely 1 éves garanciát biztosít a gépjárművekre. Mit is jelent ez pontosan? „A legtöbb autó esetében szinte ugyanazt a garanciát tudjuk biztosítani, mint amit az autószalonok kínálnak új autók esetében.” – teszi hozzá a Silver Cars tulajdonosa. 

Amennyiben olyan autót vásárol, amely 5 évesnél újabb és kevesebb, mint 160 000 kilométert futott, akkor probléma esetén – a kopó alkatrészek meghibásodásának kivételével – egy éven belül a használtautó-kereskedéshez fordulhat.

A 7 éve működő Autobazár Silver Cars 1. helyezést ért el a nyitrai kerületben megrendezett Autopredajca roka 2023 fogyasztói teszten! Az autobazar.eu által minden évben meghirdetett versenyen nagyrészt az ügyfelek szavaznak: „Fontos számunkra, hogy az ügyfél elégedett legyen és visszatérjen hozzánk, vagy esetleg ajánljon minket családjának, barátainak. Mindig örülünk, ha találkozunk valakivel, aki tőlünk vásárolt autót és elégedett vele.” – zárja mondandóját Juhász Ladislav.

A Silver Cars aktuális, használt autó kínálatát megtalálja Bátorkeszin, a 358-as szám alatt, hétfőtől egészen szombatig 9:00 és 17:00 között, illetve a cég hivatalos Facebook-oldalán. Amennyiben szeretné, a kiválasztott autó foglalása is lehetséges.