Fotók 2017. 04. 20.

Hét arca: Anikó és gyermekei

A Hét arca rovatunkban ezúttal a 33 éves Keszeg Anikót mutatjuk be.

“Komáromban élek két gyermekemmel. Zöldfülű vállalkozó vagyok vagy inkább mindenben a lehetőséget látó? :) Imádok utazni, tanulni, új dolgokat kipróbálni ugyanúgy, ahogy a kanapén heverészni gyermekeimmel. 12 évet éltem külföldön, egy csodálatos olasz férjem volt, de a tündérmese véget ért. Úgy mondanám: eddig tartott a közös utunk… Jelenleg a munkám és gyermekeim töltik ki minden időmet.

Funkcionális edző vagyok: ez a hobbim és a szenvedélyem egyben. Három éve kezdtem, mint fitnesz instruktor. Utána jöttek Bánkúti Gabriella fitneszvilágbajnok képzései: Spartan Kettlebell, Fighter és BodyWeight. Volt szerencsém megismerni olyan tanárokat, mint Hegyi Csaba, aki számomra a hazai funkcionális trénerek egyik legjobbja, és Csürke Csaba, aki a sportkettlebellt szeretette meg velem. Azóta Milánóban elvégeztem Oleh Ilka sportkettlebell (girja) oktatói képzését. Majd elutaztam Rómába, hogy a nápolyi származású Emanuele Matterától tanulhassak.

Több képzésen vettem részt Budapesten: TRX,Stroops, Move Better. Egyike az utolsó “szerelmemnek” az Aquabase® levegővel felfújt vízen úszó deszkák. Melyek a funkcionális edzést egy teljesen más világba viszik. Azonnal beleszerettem, így Prágában ez év elején elvégeztem a képzést.

Mint vállalkozó, ebben is egyből megláttam a lehetőséget. Három hónap után kijelenthetem, hogy az elsők között hoztam be ezt az új fitneszformát Magyarországra. Májusban már az angliai anyavállalattal közösen, elsőként rendezem meg Szentendrén az oktatók számára a Floatfit-képzést, egy Hollandiából érkező master-trainerrel, Pascal Landmannal.

Jelenleg funkcionális köredzéseket tartok az észak-komáromi BlackCrossGym crossfit teremben. Májustól Floatfit óráim indulnak Tatán, Esztergomban, Szentendrén és Budapesten is.

A hab a tortán? Mellette tavaly októberben megnyitottam Észak-Komárom első önkiszolgáló mosodáját. A Launderette számos emberben kétségeket ébresztett, ma mégis sokan mosolyogva jönnek hozzám kezet rázni az ötletért, igaz még mindig nehezen barátkoznak meg az önkiszolgálás gondolatával. De működik! És ezt is szeretem csinálni.

Álmodozó vagyok és nem félek lépni az életben azok megvalósításáért. De mindenekelőtt anya vagyok, nő. Méghozzá a legkeményebb fajtából. Az, aki, ha megbotlik, leporolja magát és emelt fővel tovább sétál. ;)”

 

Fotó: Vas Roland és Tomáš Horváth

 

 

Szólj hozzá!