Mix 2016. 12. 05.

A hét arca: csini Mikulás és az ördög

December 6-át megelőző napon ki más is lehetne a Hét arca, mint egy csini Mikulás-lány, na meg egy ördög? Olvassátok el velük készített interjúnkat!
Ördög – Patrick Linhart:
 • Mondj egy pár szót magadról “előlegbe”.
  Eredetileg őrült keleti (východniar) vagyok, de fél életem külföldön éltem le: 16 éve Írországban vagyok. A lelkem azonban nem öregedett: ifjan tart a tőlem 11 évvel fiatalabb menyasszonyom, aki ráadásul a Mikulás kishúga. Ennek ellenére nem egy angyal – viszont a legnagyszerűbb társaság minden buliban.
 • Milyen kötődésed van Komáromhoz? 
  Úgy húsz évvel ezelőtt elnyaltam itt fagylaltot, amolyan jó csípőset… (nevet). Sosem fogom elfelejteni.
 • Azt hallottam, hogy a munkád egyben a hobbid is.
  Magamnak dolgozom bizonyos televíziós show-műsorokban. Írországban nyitottam egy kávézót: szeretem az ételt, és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Tehát ezzel foglalkozom – időnként a kamerák előtt. A munkám egyben a hobbim is.
 • Családi állapot? 
  Már nem vagyok piacképes: eljegyzett, hűséges, boldog, kiegyensúlyozott pasi vagyok!
 • Bújtál már valaha az ördög szerepébe? Ez hogy tetszik neked? 
  A sógornőmmel, Lindával való fotózás volt az első ördögi tapasztalatom – és szuper volt! Lindával nagyszerűen szórakoztunk, élveztem minden pillanatát!
A rovat támogatója: MISSQ Fashion Komárno

miss

Mikulás-lány – Linda: 
 • Hová való vagy?
  Érsekújvár.
 • Volt valaha valami közöd Komáromhoz?
  Bizonyos ideig Komáromban éltem, de erre nem szívesen emlékszem vissza, meglehetősen durva időszak volt.
 • Mi a munkád, és mivel foglalkozol a szabadidődben?
  Ebben a pillanatban új bizniszbe kezdtem: nők szépítésével, öltözködésével foglalkozom. Kedvenc időtöltésem, hogy hogyan menjek mások agyára… (nevet) Nem, nem igaz! Az utóbbi időben egyre inkább a lakásdekorációk készítése érdekel. Az otthonom újabban tele van gyöngyökkel, csillámokkal, és ehhez hasonló cuccokkal.
 • Hogy tetszik, hogy most Mikulás lehetsz?
  Nagyon tetszik! Többnyire inkább kisördög vagyok, néha kell egy kis változatosság!
 • Mondj néhány szót az öt, fehér kutyusodról is!
  A vezér köztük Lili – kis vadóc. Ahol étel található, ott van ő is. A többiek hagyják, hadd egyen elsőként, sőt, még többiek elől ellopkodja a kaját. Egyszer elcsíptük, hogy az asztalról dobálja le a harapnivalót a többieknek. Edward az apa. Igazi harcos – de annál inkább szereti, ha kényeztetik. A lányuk, Missi a mi topmodellünk: imádja, ha elkészítik a frizuráját! Kicsit visszahúzódóbb a többieknél. Brumík szeret játszani, hízelegni – ugyanakkor van benne kis “keleti” vadság is. Ha ugatni kezd, hangját még a Tátrában is hallani. A legaranyosabbak a szemecskéi: egyik jobbra, a másik balra néz. Végül pedig I. Sophia hercegnő. A következő szépségmodellünk, vele volt a legjobb fényképezkedni is. Imád pózolni. Ő a mi aranyoskánk, a legkisebb kutyusunk, aki reggeltől estig csak játszik. Szeret a középpontban lenni, és ha ez nem sikerül, nagy cirkuszt csinál.

Tomáš Kottra (ford: Dráfi Anikó)

Smink és frizura: Katka Drevenková
Fotó: Vas Roland

santa_shoot-medium santa_shoot-1-medium santa_shoot-6-medium santa_shoot-11-medium santa_shoot-13-medium santa_shoot-15-medium santa_shoot-16-medium santa_shoot-19-medium santa_shoot-27-medium

 

Szólj hozzá!