Mix 2016. 07. 04.

A hét arca: Ivett

A hét arca ezúttal az észak-komáromi Keszeg Ivett, aki immár 25 éve a K-Print nyomdaipari vállalat és grafikai stúdió tulajdonosa, vezetője.

“Imádom a munkám – mondja Ivett – ezt talán az elmúlt 25 év is bizonyítja: az utóbbi években óriási fejlődéseken mentünk át. Ma már a komáromi mellett Érsekújvárban is vezetek egy stúdiót. Ennek visszavettük az eredeti nevét: KEMAR grafikai studió és nyomda.

Nagyon büszke vagyok 25 éves fiamra, Dávidra, aki most fejezte be tanulmányait a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Szintén a reklámszakmában szeretne dolgozni – végül is gyermekkora óta ebben nőtt fel, ez áll hozzá a legközelebb. Viszont mindent teljesen más aspektusból közelít meg, és ez nagyszerű! Csak remélni tudom, hogy sikeres lesz majd mind a munkájában, mind a magánéletében.

13afcd58-b84e-4134-9a10-38cd36fa0aaa

Mivel a legtöbb időmet a munkámnak szentelem, csak kevés idő jut a szabadidőmre. Ezért igyekszem azt nagyon tudatosan beosztani: rengeteget sportolok, rendszeresen járok futni, próbálom magam lelkileg és szellemileg is fitten tartani. Imádom a könyveket, szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni, utazni a nagyvilágban, különböző kultúrákat megismerni. Emellett pedig szeretek főzni, és tudok is – legalábbis azt mondják 🙂

Talán kicsit fellengzősen hangzik, de hálát adok a sorsnak, hogy mindezt megtehetem. Szerencsés embernek tartom magam!”

A fotókat az MJP Studio készítette. 

Ivett (1) (Medium) Ivett (2) (Medium) Ivett (3) (Medium) Ivett (4) (Medium) Ivett (5) (Medium)

A rovat támogatója: KEMAR

Ivett (6) (Medium) Ivett (7) (Medium) Ivett (8) (Medium) Ivett (9) (Medium) Ivett (11) (Medium) Ivett (12) (Medium) Ivett (15) (Medium)

 

Szólj hozzá!