Fotók 2016. 05. 08.

(16+) A hét arca: Mya és Patrik

34 éves rapper srácot, Patrikot sokan ismerik Komáromban. Most bemutatta nekünk 21 éves barátnőjét, Myát is.

„Mi már az előző életünkben is együtt voltunk” – állítják magukról.Tavaly júliustól ez már “hivatalos”. Szinte azonnal egymásba szerettek, ahogy meglátták egymást, és ma már együtt élnek
Pozsonyligetfalun. A srác rapper és szabadúszó művész, a lány sztriptíztáncosnő. „A legtöbb időt az ágyban töltjük, aztán a konditeremben vagy kint a kutyánkat sétáltatjuk” – vallják egybehangzóan. Újabb közös vonásuk, hogy szeretik a tetkókat. Amíg Patrik élettörténetét meséli el ezekkel a rajzokkal, addig Mya előnyben részesíti a hiphop kultúra motívumait, esetleg olyan jelszavakat tetováltat a testére, amelyek jellemzik őt. Ha Patrik valahonnan ismerős, az valószínűleg a rapperi-karrierjével lehet összefüggésben. „A Fantom művésznevet használom és az Empty Handed Warriors globális hiphop zenekar tagja vagyok. A Kruscifix zenekarral kiadtam a Dolnozemci albumot” – árulja el magáról Patrik. Különböző hiphop fesztiválokon és klubokban zenélt Európa-szerte. Olyan zenészékkel dolgozott, mint Ruste Juxx, Shyheim, Lord Lhus, Babylon Warchild, Busa Pista, Nks és másokkal.

Képek: MJP studio
A rovat támogatója: Nosferatu Records

Patrik&Mya (2) (Medium) Patrik&Mya (3) (Medium) Patrik&Mya (4) (Medium) Patrik&Mya (5) (Medium) Patrik&Mya (6) (Medium) Patrik&Mya (7) (Medium) Patrik&Mya (9) (Medium) Patrik&Mya (10) (Medium)
Patrik&Mya (11) (Medium) Patrik&Mya (12) (Medium) Patrik&Mya (14) (Medium)
Patrik&Mya (16) (Medium)

A rovat partnere: Nosferatu Records
nosferatu

Szólj hozzá!