Fotók 2015. 08. 13.

A hét arca: Evelin

Komárom tele van szebbnél szebb lányokkal. Vannak köztük olyanok, akik kacérkodnak a modellkedéssel, és olyanok is, akiknek eszükbe se jut az ilyesmi, mégis gyönyörűek. Emellett Komárom tele van jobbnál jobb fotóssal, akik szívesen lefényképezik a lányokat… Rovatunkban szeretnénk rendszeresen bemutatni egy csinos lányt – ha lehet, a fotósával együtt.

Ha úgy érzed, Te is lehetnél a hét szépe, 16 éves elmúltál, és rendelkezel néhány igazán jó képpel, beszéld meg a fotósoddal, és jelentkezzetek a FB-oldalunkon (üzenetben), vagy az info@ahojkomarno.sk email-címen.

A mostani hét szépe a 19 éves, komáromi Evelin. Idén végzett az Ipari Szakközépiskolában, ahol főként gépészetet és ökonómiát tanult. Jövőre a győri tanítóképzőn folytatja tanulmányait.

Az Evelinről készült fotósorozatot a csallóközaranyosi Töltésy Rudolf készítette. Rudolf újságírást tanult Budapesten, ahol hamarosan megismerkedett a fotó médiában betöltött szerepével. “Ahogy történelmünk nagy képeit nézegettem, rájöttem, hogy néha egy kép többet mondd bárminél – mondja. – Nem kell elolvasni a cikket, nem kell ismerni a rajta szereplő személyt, mégis olyan, mintha mindent tudnánk róla. Hiszen “minden fotó mögött ott van egy történet”, és ha elérjük, hogy a nézőt megragadjon egy fényképünk, gondolkodni kezdjen rajta, akkor már nem dolgoztunk hiába!”

A fotózás Rudolf fő bevételi forrása, fő profilja az esküvők és a középiskolás végzős diákok képeinek készitése. Néha azonban bevállal egy-egy portré fotózást is – mint például az Evelin esetében 🙂

Nézd meg Te is a hét szépéről készült képeinket! 

unnamed (14)

 

unnamed (1) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (11) unnamed (15) unnamed (12) unnamed (13) unnamed

Szólj hozzá!