Kultúra 2022. 08. 16.

„Hova-hova?“ – Orosz György önálló stand up estje Komáromban

Hova-hova? című önálló stand up comedy estjével érkezik Komáromba a műfaj egyik legkedveltebb képviselője, Orosz György. A humorista a Wine Garden teraszán lép fel augusztus 19-én, 18 órától.  

A hajdúnánási születésű Orosz György napjainkban a stand-up comedy műfajának egyik legnépszerűbb képviselője és a legtöbb, jelenleg futó humorműsor szereplője. Humorista pályafutása 2010 szilveszterén kezdett nagy ütemben felfelé ívelni, amikor is megnyerte a TV2 Frizbi stand up comedy versenyét, ahol Bochkor Gábor, Boros Lajos és Nacsa Olivér ítélték neki oda az első helyet. A nagy múltú Rádiókabaréban 2012 óta szerepel, 2013 óta pedig az RTL Klub Showder Klub című műsorának rendszeres fellépője. Orosz György emellett a Comedy Central tv csatornán is folyamatosan feltűnik. 2020-ban megjelent első könyve, a „Feri naplója a karantén idején” címmel, mely a koronavírus-járvány alatti karantén 50 napos időszakát dolgozza fel.

Orosz György népszerűségének titka abban rejlik, hogy történeteiben mindenki magára ismerhet. A humorista évek óta járja Magyarországot, ahol műsoraival rendszerint óriási sikereket arat. Most pedig immár a Felvidéken, Komáromban is élőben hallhatjuk a hamisíthatatlan Orosz Gyuri-féle poénokat.

Egy kis kedvcsináló Orosz György önálló estjéhez:

Hova-hova? című előadása, mellyel augusztus 19-én a komáromi közönséget is alaposan megnevetteti majd, nem szól másról, mint az életről. Hiszen ahogy maga az előadó mondja:

„Mindenki tart valahová, de sokszor még magunk sem tudjuk, hogy mi a célunk. A lényeg, hogy haladjunk, mert ha megállunk, akkor szembesülnünk kell azzal, hogy hol is vagyunk. Ezért mi folyamatosan haladunk, hogy ne legyünk ott, ahol vagyunk. Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést. És ha az előző pár mondatból nem értesz semmit, akkor jó, mert én sem. Szerintem az élet értelmét úgy lehet a legkönnyebben megfejteni, ha nagyon figyelünk. Életünk utolsó percben pedig rájövünk mindenre. Addig viszont csak haladjunk! Hogy hova? Voltaképpen teljesen mindegy.”

Időpont: 2022. augusztus 19. 18:00

Helyszín: Wine Garden (Okružná cesta 272, 945 01 Komárno)

Jegyvásárlás:

Tomtel – Kossuth tér 11, 945 01 Komárno (nyitvatartás: Hé-Pé: 9:00 – 17:00)

Madách Könyvesbolt, Jókai utca 25, 945 01 Komárno

Online jegyvásárlás: https://oneticket.sk/orosz-gyuri-hova-hova-cimu-onallo-stand-up-comedy-estje-open-valtner-malyki-miklos-51?lang=sk

Facebook esemény megtekinthető IDE kattintva.