Mix 2022. 10. 03.

Hungarian Stars két év után újra

Ha csak egy bulira jársz el rendszeresen, akkor az a Hungarian Stars akció legyen! Profi szervezés, tucatnyi sztárfellépő, megfizethető árak, VIP és még sok minden más. Október 15-én két év után töretlen lendülettel visszatér az őrült észak-komáromi parti. Légy te is oszlopos törzsvendége az egy estés fesztivál-érzésnek!

A Hungarian Stars (HS) szervezője méltán vitte sikerre a sportcsarnokban szervezett koncertsorozatokat. 12 évnyi tapasztalattal a háta mögött vágott bele ugyanis a tanyi és a gútai éjszakai élet után a komáromi állóvíz felpezsdítésébe. A 2000-es évektől kezdve a magyar sztárfellépők krémjéből szinte már mindenkit felvonultatott a felvidéki közönség számára. Legyen szó olyan DJ-ről mint Metzker Viktória, vagy olyan hiphop-sztárról mint az AK26, esetleg olyan dallamos előadóról, mint Horváth Tamás, vagy az elsöprő erejű Majka & Curtis produkcióiról. De ne álljunk meg itt! Ha egy Bikini nagykoncertre vagy Zoltán Erikára vágyik a közönség, azt is megkapja. A Remember Devil Party pedig szintén ugyanezen szervezési rendszerhez fűződik immáron harmadik éve.

A HS a kezdetekben 700-800 látogatóval startolt el, mára viszont már ezres léptékű közönséget mozgat meg. A márciusi hónapok a retró stílus jegyében nőnapi partival telnek, de rendszeresen teret adnak a lemezlovasoknak is.

A legnagyobb húzóerőinek viszont kétségtelenül a mai hiphop és trash zenei kultúra képviselői bizonyulnak. Éppen ezért hamarosan itt lesz: Alee, Burai X Binhky, Herceg, Lmen Prala, Bruno X Spacc, Rico X Missmood, Nemazalány X Sofi. 

Tömegeket megmozgatni hatalmas adrenalin! Nemcsak szervezőként, de résztvevőként is. Légy hát te is részese a 2016 óta tartó Hungarian Stars kultuszának és élvezd a következő eseményt az ősz beköszöntével!  Persze a téli hónapok sem maradnak rendezvény nélkül. Decemberben szintén kitombolhatod majd magad. Részletek hamarosan!

A HS-tól azt kapod, amit vársz: lelkiismeretes szervezést, kiemelkedő VIP feltételeket és még az árukészlethiánytól sem kell tartani! 40 fős csapat dolgozik több napon át azért, hogy maradandó élményekkel gazdagodj! Mind a hangosítás, mind a fénytechnika évek óta profi kézben van, melyet az ógyallai Kollárovič csapata biztosít. 

A legnagyobb elégedettséggel jelentheti ki a főszervező, hogy a fellépők a régi időket nem felejtették el. Rendkívül korrekt, egyszerű emberek, akik prioritásként kezelik a felvidéki meghívást. Mindig szívesen jönnek és szeretik az észak-komáromi közönséget.

Mit kaphatsz, ha VIP-belépőt váltasz?

  • Testközelben lehetsz a sztárokkal, hiszen ők is a VIP-t használják a közlekedésre és a megpihenésre.
  • Kényelmes ülőhelyeden fogyaszthatod a nassolni valókat és a welcome drinket, miközben színvonalas győri táncoslányok- és fiúk fokozzák a hangulatot egy karnyújtásnyira tőled – olykor még akár tűznyelő show-val is színesítve a programot.
  • Ráadásul egy VIP karszalaggal a ki-be járkálás korlátlan!
  • Limitált jegyek mindössze 350 db – csapj le rá!

Figyelem! Kiskorúak csak szülői engedéllyel és felügyelettel léphetnek a fesztivál területére. Nem gátoljuk tehát a tinédzsereket abban, hogy rajongásuk középpontjában álló fellépőkre csápolhassanak! Korukat eltérő színű karszalaggal jelezzük.

A HS szervezője minél többet tapasztal, minél több praktikát les el, annál gördülékenyebb egy akció lebonyolítása számára. Az elmúlt években bővültek a pultok, kettőre nőtt a belépési pontok száma és a dohányzó rész is nagyobb lett. Így most már bátran kijelenthető: minden adott, amit a nép akar. Már csak TE hiányzol!

Irány a Facebook-esemény és a oneticket.sk (további jegyértékesítő pontok a Facebook-eseménynél). Váltsd meg jegyed már ma az év visszatérő bulisorozatára! Jegyek elővételben 12 Euróért és a VIP jegyek 20 Euróért válthatóak. A helyszíni jegy 15 Euró, VIP 25 Euró.