Kultúra 2017. 02. 03.

Ide mehetsz a következő héten!

A következő hét/hétvége programjai közül ajánljuk a Jókai Színház Nép ellensége című előadását, amelynek ma este (feb. 3.) lesz a premierje; illetve, ha kisgyermekes szülőként megfelel nekünk az időpont, szerdán délelőtt elvihetjük színházba csemeténket is Ulrich Hub mesejátékára.

Ha mi is rajongói vagyunk a Duna TV népszerű műsorának, a Hazajárónak, akkor szombaton Ácson találkozhatunk a műsor szereplőivel. Az eseményt kulturális és gasztronómiai program teszi színesebbé, így valószínűleg kellemes estében lehet részük az érdeklődőknek.

A bulizni vágyók négyféle táncos hely közül válogathatnak péntek és szombat este; a fürdőzés és a szaunázás szerelmesei pedig kikapcsolódhatnak a Brigetio Gyógyfürdőben is, ahol a szokásos SzaunaSzeánszokat vendég szaunamesterek teszik pihentetőbbé.

A két mozi műsorából is lehet szemezgetni, akár vígjátékra, akár akció-, akár családi filmre vágyunk, bár a legtöbb nézőt valószínűleg a Sötét ötven árnyalata című film vonzza majd.

Végül a családosok figyelmét felhívjuk egy közeli – nagymegyeri – eseményre: az egész szombat délutánt eltölthetjük az ottani VMK-ban, ahol csemetéinket különféle gyerekprogramok és az Alma együttes várják.

  Péntek (február 3.):
Szombat (február 4.):
Vasárnap (február 5.):
  • 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 és 18:00 SzaunaSzeánsz – vendég szaunamesterekkel. Brigetio Gyógyfürdő, Dél-Komárom
  • 15:00 A nép ellensége – társadalmi dráma. Komáromi Jókai Színház
Szerda (február 8.):
  • 09:00 Nyolckor a bárkán – Ulrich Hub mesejátéka. GYERMEKPROGRAM. Komáromi Jókai Színház
  • 11:00 Nyolckor a bárkán – Ulrich Hub mesejátéka. GYERMEKPROGRAM. Komáromi Jókai Színház
Péntek (február 10.):
Mozik műsora 

A Jókai Moziban és a Tatra Moziban a következő filmeket vetítik:

(drá)

Szólj hozzá!