Mix 2017. 08. 03.

Így néz ki a felújított Kaufland

Modernizálták a komáromi Kaufland áruházat.

A Kaufland társaság további áruházát modernizálta. Már a komáromiak is örülhetnek azoknak a fejlesztéseknek, amelyeknek köszönhetően jelentősen növekedett a komfortérzetet bevásárlás közben. Az áruházba lépve több, kellemes változás is várja a vásárlókat – tágasabb terület, szabadabb, könnyebb mozgástér, alacsonyabban elhelyezett polcok, gyorsabb kiszolgálás.

A bevásárlás alfája és omegája a folyamatosan megújuló, friss áruválaszték, ugyanakkor az se mellékes, hogyan érzik magukat a vevők egy áruház területén, mennyire zajlik kényelmesen a vásárlás. Ez vezeti arra a Kaufland vezetőségét, hogy rendszeres fejlesztésekkel emelje áruházai színvonalát. Ezeknek a pozitív változásoknak lehetünk tanúi Komáromban is.

„Az áruház fejlesztésénél a következő célokat tűztük magunk elé: egy gyorsan bejárható részleg kialakítása a kisebb vásárlásokra; alacsonyabb polcrendszer; tágasabb mozgástér a polcok között; a teljes áruválaszték könnyebb áttekinthetősége. Mindezzel nem csupán az a célunk, hogy üzletünk komfortosabbá váljon, hanem általánosságban véve emelni szeretnénk a bevásárlás kultúráját” – mondta el Martin Gärtner, a Kaufland Szlovákia szóvivője.

 

A kényelmes és gyors vásárlást több újítás is elősegíti. Ezek közül az egyik az áruház bejárata, amelyet a társaság olyan módon szélesített ki, hogy a vásárló az ajtón belépve azonnal az egészséges, zöldségek és gyümölcsök részlegen találja magát. A gyorsaságot az is elősegíti, hogy eltávolították az üzlet közepén található polcokat, aminek köszönhetően már keresztirányban is közlekedhetünk az egyes részlegek között.

A vásárlókat az átalakított Kauflandban vadonatúj, áttekinthetőbb polcrendszer, dizájnos tájékoztató táblák és új pénztárgépek várják, ez utóbbiak sorát önkiszolgáló kasszákkal is bővítették. A pékség, amely a mindennapos bevásárlás részét képezi, azonnal a zöldség-gyümölcs részleg mögött helyezkedik el.

A mélyhűtött árut pedig közvetlenül a pénztárak mellett találjuk meg. Így a bevásárlás egyszerűbbé, ösztönösebbé, és percek kérdésévé válik.

A vásárlók rendelkezésére 2 642 m2 vásárlófelület áll. Az egész áruház összesen 13 271 m2 területre terjeszkedett, ebből a beépített rész 4 275 m2.

A Kaufland társaság

A Kaufland kereskedelmi vállalat a vezető áruházláncok közé tartozik. Jelenleg több mint 1230 önkiszolgáló áruházat működtet Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Horvátországban, Romániában, Bulgáriában és Szlovákiában. A Kaufland széles árukínálattal szolgálja a vásárlókat, köztük néhány saját márkájú, vonzó termékkel is. A szlovákiai piacon a legjobbak közé tartozik, ezt a következő elismerések is bizonyítják: Az év munkaadója (Najzamestnávateľ roka) üzlet és szolgáltatások kategória (2016), Slovak Superbrands Award (2015, 2016, 2017), a Legmegbízhatóbb márka (Najdôveryhodnejšia značka) (2016), valamint a Felelős Vállalat (Zodpovedný predajca) (2016) címek büszke tulajdonosa.  Társadalmi felelősségvállalásának keretében hosszú évek óta partnere a Szlovák Vöröskeresztnek. Jelentős tevékenységet folytat a környezetvédelem területén, különféle ökológiai programok támogatója.

További információ: www.kaufland.sk.