Mix 2019. 12. 10.

Illatfelhőbe bújtatott táskák és kesztyűk, a komáromi Bags&more üzletben

Csúcsminőségű táskák és kiegészítők a komáromiak számára is elérhető távolságban, és ami fontosabb, elérhető árakon! Ez a Nádor utcán található Bags&more bolt, ahol nemcsak, hogy a legkedveltebb világmárkákhoz juthatunk hozzá, de a bolt extra szolgáltatásának köszönhetően még a csomagolás miatt sem kell aggódnunk. 

A táskákat, kesztyűket, sálakat és egyéb kiegészítőket árusító Bags&more bolt 2003-ban nyitotta meg kapuit városunkban, fő jelszavai pedig azóta is a minőség és az egyediség. A bolt polcait szemlélve olyan gyártók legkiválóbb készítményei köszönnek vissza ránk, melyek Komárom 100 km-es körzetében is kuriózumnak számítanak. A bolt közelsége miatt így a vásárláson túl a reklamáció, vagy a garancia érvényesítése miatt sem kell órákat utazgatni. A széles kínálatnak hála pedig nem csupán stílus vagy szín szerint válogathatunk, de az igényeinknek és a pénztárcánknak is leginkább megfelelő terméket vásárolhatjuk meg. 

A komáromi Bags&more üzlethelyiségben olyan világszerte közkedvelt gyártók minőségi kiegészítői sorakoznak, mint például a Guess, a Tommy Hilfiger, a Marino Orlandi, a Michael Kors, a Calvin Klein, a Bagger, a Liu Jo és a Cango&Rinaldi. Mellettük továbbra is rendkívül népszerűek a vásárlók körében a Chesterfield cég táskái, melyek a régebbi, ma már klasszikusnak mondható időkből szállítja jelenünkbe a kiváló minőséget. A táskákon kívül több más kiegészítő, sál, sapka, kesztyű és bőrönd is kapható az üzlethelyiségben, utóbbiból a Samsonite és a Giudi termékei számítanak a legkeresettebbnek. A kiegészítők széles kínálatának köszönhetően így akár a teljes kollekció is beszerezhető egy adott termékcsaládból. 

Habár a Bags&more elsősorban a női kiegészítők kedvelt terepe, a bolt egyre nagyobb hangsúlyt fektet a férfi vásárlókra is. Az elegáns és ritka férfi sálak mellett férfi pénztárcák, minőségi övek, sapkák, sálak és kesztyűk is megtalálhatók a bolt kínálatában. Az üzlet ezen kívül bőrönd- és táskaszervizként is üzemel, így segítséget nyújt azoknak, akiknek meghibásodott, vagy egyéb problémájuk adódott szeretett táskájukkal. 

A karácsonyi időszak beköszöntével pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Bags&more ingyenes, egész évben igénybe vehető csomagolási szolgáltatása. Ennek részeként selyempapírba csomagolva, minőségi aranypapírral és szalaggal átkötve, parfümözve készítik elő a vásárolt ajándékot a bolt dolgozói. Ezzel is egy különleges, valóban páratlan pillanattá varázsolva az ajándékozást.  

A különleges, exkluzív kiegészítők kedvelőinek azért is érdemes rendszeresen betérniük a Nádor utca 16 szám alatt található Bags&more üzlethelyiségbe, mivel a bolt hetente frissülő kínálattal jelentkezik, melyben immáron a tavaszi kollekció első elemei is megjelentek.