Kultúra 2016. 12. 23.

Itt a legjobb ajándék: most indult Gombaszögi Nyári Tábor belépőinek elővétele

Ha még nem tudod, mit vegyél karácsonyra, itt a leggyorsabb és legjobb ajándék: most indult el a Gombaszögi Nyári Tábor belépőinek elővételes, online jegyvására. Az ingyenes belépők igénylői is mától (december 22.) regisztrálhatnak. A december 29-ei évzárón, Komáromban további belépőjegyeket sorsolnak ki a szervezők.

A mai naptól érhető el a Gombaszögi Nyári Tábor online jegyelővételi-rendszere, a rendezvény honlapján. Az év végéig még mindenki kedvezményesen, 29 euróért válthatja meg bérletét a 2017. július 10. és 16. között megrendezett táborba. Tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

A jegyeket a megszokott felületen, a www.gombaszog.sk/jegyek oldalon lehet megváltani. Ahogy az már korábban kiderült, 2017-ben a Komáromi járás lakói fesztiválozhatnak ingyen Gombaszögön. A szerencsés régió lakosai is a fenti címen igényelhetik belépőjüket.

A tábort jövőre újra a Gombaszögi völgyben, a Gombaszögi cseppkőbarlang bejárata előtt néhány méterre szervezik meg. A 2016-os évben a helyszínen már rengeteg felújítás és kezdeményezés valósult meg. A kemping szolgáltatásainak fejlesztésén kívül felépült Felvidék első PajtaSzínháza, kiépült az elektromos hálózat stb. A szervezők széleskörű felmérések eredményei alapján határozták meg a 2017-es évad fejlesztéseit, így a táborozók jövőre még több lehetőségből választhatnak az ételkínálatot illetően, hiszen több, étkezést kínáló stand és bolt kap helyet a táborban. A “lecsópassz” vagyis az étkezési utalvány tulajdonosai pedig egy külön konyhával ellátott standon válthatják ki kedvezményesen az ételadagjukat. A szervezők ezzel biztosítják, hogy a lecsópassz egyet jelentsen a kedvező árú, jó minőségű étellel.

Akinek pedig már nagyon hiányzik a gombaszögi hangulat, az december 29-én Komáromban, a Gombaszögi Évzárón feltöltődhet a tábor atmoszférájával. A Rév színpadára az új lemezét készítő jóvilágvan zenekar áll majd fel, DJ Peter pedig hajnalig kezeskedik a hangulatért. Az Évzárón sorsolják majd ki azoknak a nyereményét, akik a 2017-es tábor zenei fellépőire adták le szavazatukat. Gazdára talál majd egy egész hetes táborbérlet is.

Az érdeklődők a táborról valamint a belépőjegyekről további információt a rendezvény honlapján, vagy Facebook oldalán találnak.

teliszog

 

Szólj hozzá!