Város 2013. 04. 19.

Játék2: Fábry Sándor önálló estje Komáromban!

2013. május 7-én, három év után ismét Komáromba látogat a híres-hírhedt megmondóember, aki a beszélő dobozon keresztül hétről hétre nevettet meg milliókat.

Ki ne ismerné őt? Fábry Sándor showman, humorista, író, rendező, forgatókönyvíró, dramaturg, filmszínész, életművész. 1953. november 20-án született. Díjai: Karinthy-gyűrű, Bon-bon díj, Déri János-díj, Érdemes Művész, Eötvös József Sajtódíj.

Fábry Sándor neve mára nemcsak a show-biznisszel forrott össze elválaszthatatlanul, nemcsak egy új szórakoztató műfajt honosított meg és egy egész előadói generációt nevelt ki, de személye és mondandója túlmutat a humor keretein. A show-mester minden fellépése eseményszámba megy, hiszen tudjuk, hogy nála soha sincs két egyforma este, két egyforma mondat.

Fábrysanya

Sokszínű egyénisége tette Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb emberévé. Legtöbben a TV-ből ismerik, ahol ugyanazt a képességét kamatoztatja, amit élőben tud csak igazán megmutatni: hihetetlen humorát és egyedi látásmódját a világról.

Fábry csak fellép a színpadra, és mondja a magáét, közben pedig nem kímél semmit és senkit. Ennek a felejthetetlen élménynek lehetnek részesei mindazok, akik 2013. május 7-én Komáromba látogatnak, a helyi a Maticaházba . A “show“ 19 órakor kezdődik.

Jegyek vásárolhatók:

Madách könyvesbolt – Komárom

DiDEROTkönyvesbolt-Komárom

Tel: 0042135 7731 904, (035) 7701 152

Jegyár: 12 €

Játékunk első körében sok megosztással járultatok hozzá ahhoz, hogy a neten szörfözők minél többen tudomást szerezzenek a sómester észak-komáromi szerepléséről. Akik még nem tudnak róla. 🙂 Hogy ne is húzzuk tovább az időt… Az első kör nyertese nem más, nem más MINT: Fábik Krisztina! Gratulálunk! Majd kontaktusba lépünk vele a közeljövőben az átvételt illetően…

A második kör is hasonló. Oszd meg ezt a posztot, lehetőleg úgy, hogy mi is lássuk. Legegyszerűbb az, ha a fészbuk-oldalunkon rámész a Fábrys posztra és megosztás. Úgy simán láthatóak az emberek, de akár be is írhatjátok újfent oda, hogy KÉSZ! Nyomatékosítva. A határidő pedig április 29, a sómester dunaszerdahelyi fellépésének dátuma! Utána sorsolás. Na és persze, aki nem játszik, nem nyerhet. Aki esetleg nem nyer, ne csüggedjen, hanem vásároljon tikettet. Aki meg full passzív, azoknak ígérjük, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy valamelyik sajtótermékünkben egy exkluzív Fábry interjút olvashassatok!

Akkor jó játékot! Beethoven a zene Mozartja! Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!

Szólj hozzá!