Város 2017. 03. 07.

Jó hangulatú torna a két Komárom hivatalának dolgozóival

A korábbi hagyományokhoz hűen rendezték meg öt csapat részvételével március első hétvégéjén a tavaszváró kispályás labdarúgótornát a helyi sportcsarnokban.

A küzdelmes és jó hangulatú tornán Észak- és Dél-Komárom önkormányzatának dolgozói mellett, a komáromi tűzoltóság, a mentőállomás, valamint a rendőrség munkatársai vettek részt.

A mindennapi munka mellett nekünk, hivatali és hatósági dolgozóknak is szükségünk van arra, hogy kiszakadjunk a mindennapok szürkeségéből, és hogy egy kicsit a baráti kapcsolatokra helyezzük a hangsúlyt. Ez a sportesemény nemcsak az összetartozást szimbolizálja, de a mozgásra és az egészséges életmódra is felhívja a figyelmet – mondta el dr. Molnár Attila polgármester.

Stubendek László Észak-Komárom polgármestere, aki az utóbbi időben szabadidejében futni jár, szintén felhívta a figyelmet a munka melletti sportolásra.

A torna végeredménye:
1. Komárom Város Önkormányzata
2. Komáromi Tűzoltóság
3. Komáromi Rendőrség
4. Komárom Mentőállomás
5. Észak-Komárom Város Önkormányzata.

A torna gólkirálya Lengyel Csaba (Komáromi Tűzoltóság), legjobb játékosa Gulyás József (Komárom Mentőállomás), míg a legjobb kapus Sipos László, Észak-Komárom Város Önkormányzatának hálóőre lett.

Komárom Város Hivatalos Oldala