Mix 2017. 12. 01.

Jövő vasárnapig ezeken a helyeken találkozhatunk a Mikulással

December beköszöntével egyre jobban beköltözik mindennapjainkba az ünnepi hangulat, melynek elengedhetetlen része a kisgyermekek által már olyannyira várt Mikulás napja is. Jövő vasárnapig városunk több pontjára is ellátogat a gyerekek nagyszakállú barátja. Utánajártunk, pontosan hova és mikor. 

Már december 2-án, szombaton több helyen is találkozhatunk a Mikulással és segítőivel. Elsőként a komáromi Shopping Centerben található Gyereksarokba látogat el 9 órakor, ahol a jó gyermekeket egy-egy csomaggal lepi majd meg. Még aznap délután, 4 órakor pedig a Tripl’s gyorsétterem vendégeit jutalmazza meg. Ugyancsak szombaton 4 órakor veszi kezdetét a Magyar Lovas Színház Mikulás gálája, mely örömteli szórakozás nemcsak a gyerekek, de a felnőttek számára is.

December 3-án, vasárnap 10 órától az Olymp Centerben találkozhatunk különböző programok kíséretében a Télapóval és segítőivel. Délután 2 óra körül pedig a városi kórház gyermekosztályát is meglátogatják.

December 6-án három alkalommal is megajándékozza a jó gyerekeket a Mikulás. Délelőtt 10 órától, valamint délután 4 órától a komáromi Szabadidőközpontban, majd 5 órától az Alegra étteremben kedveskedik apró ajándékokkal a gyermekek számára.

A Télapó még jövő hétvégén is megtalálható lesz városunkban. December 9-én és 10-én a Klapka téren várja majd a gyermekeket a nehéz puttonyú Mikulás délután 2 órától.

A bulizni vágyó fiatalokra is gondol a Télapó, így ők sem maradnak ki az ajándékosztásból. December 6-án este 9 órától a Selye János Egyetem Hallgatói Önkormányzata szervez Mikulás napi Egyetemi bulit a Pince Klubba, ahova szintén ellátogat majd.

 

Ahol tehát találkozhatunk a Mikulással: 

December 2. (szombat): 

December 3. (vasárnap):

  • 10:00 Olymp Center
  • 14:00-tól városi kórház gyerekosztálya

December 6. (szerda):

December 9. (szombat): 

  • 14:00 Klapka tér

December 10. (vasárnap):

  • 14:00 Klapka tér