Mix Dél-komárom 2018. 01. 25.

Kábítószer-fogyasztókat fogtak Komárom mellett

A rendőrök a kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket és kábítószergyanús anyagmaradványt is lefoglaltak attól a két férfitól, akiket egy személygépkocsiban ellenőriztek Komáromnál. 

A Komáromi Rendőrkapitányság járőrei, 2018. január 23-án 23 óra 35 perckor Ácson ellenőriztek egy személygépkocsit. A járműben egy 21 éves komáromi és egy 28 éves ácsi férfi tartózkodott. A két férfi beszéde összefüggéstelen és zavart volt, velük szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja. A rendőrök a ruházat átvizsgálása során az ácsi lakostól alufóliába tekert fehér színű kábítószergyanús anyagmaradványt, a komáromi lakostól fecskendőt foglaltak le, amiben szintén fehér színű kábítószergyanús anyag volt. A járműben további fecskendőket is találtak a rendőrök.

A két főt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószerteszt is kimutatta a tiltott szer használatát. Őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

(police.hu)