2024. 06. 26.

Kavics csapódott a szélvédőbe? Esetleg elrepedt a szélvédője? Varga Kristián megoldja a problémát!

Legyen szó egy szalonból frissen kigurult nyugati meseautóról vagy akár egy használtan vásárolt, kelet-európai dízel szörnyetegről, a forgalom okozta külső ráhatások mindkét típusra ugyanakkora veszélyt jelentenek. Ilyesfajta külső tényező lehet a szélvédőre pattanó kavics vagy építkezési törmelék. Szerencsére, nem kell messzire mennünk, hiszen Kristián, a komáromi „szélvédőguru” mindenféle sérülést kijavít, ami az autó üvegét érheti. Az ő szakértelmére és precizitására bátran rábízhatjuk járművünk épségét és biztonságát.

Sérült a szélvédője, de az autója nélkülözhetetlen? Van megoldás!

Kristián 7 éve foglalkozik professzionális szinten szélvédő kőfelverődések és repedések javításával ezért pontosan tudja, milyen fontos a mai autósok számára, hogy járművük 0-24-ben rendelkezésre álljon: „A legelső kérdés, amit rögtön az első telefonhívás alkalmával megkapunk, hogy milyen hamar készülünk el a szélvédő javításával. – ecseteli a beérkező panaszokat a vállalkozást vezető Kristián – Minden tulajdonosnak létkérdés az autója, amivel nap, mint nap jár dolgozni vagy épp ügyeket intézni. A dolog fontosságát szem előtt tartva, minden esetben igyekszünk az ügyfél számára a leghatékonyabb és legkényelmesebb megoldást kínálni.

A vállalkozás Észak- és Dél-Komáromban helyszíni kiszállással, mobil szervizként is működik, de a komolyabb sérülések javítása egy jól felszerelt műhelyben történik: „A komplikáltabb munkákat, nagyobb sérüléseket, repedéseket saját műhelyemben hozom rendbe, a minél professzionálisabb, hibamentes eredmények elérése végett.” – részletezi a munka menetét Kristián.

Sajnálatos módon, a mai rohanó világban a sofőrök nagy része nem törődik a jármű sérült szélvédőjével, ami hosszú távon bizony rendesen bekérheti az árát:

Balesetveszélyes: a sérült szélvédő nemcsak esztétikai probléma, hanem komoly biztonsági kockázat is egyben. A repedések csökkentik a látóteret, valamint gyengítik a szélvédő szerkezetét, ami fokozott veszélyt jelenthet közúti baleset esetén.

Költséges: amennyiben vakmerően kockáztatunk és sérült szélvédővel furikázunk, könnyen előfordulhat – persze, nem szó szerint –, hogy belefutunk egy kíváncsiskodó rendőrautóba. Nyilván, mondanunk sem kell, hogy a sofőrnek ilyen esetben mélyen a zsebébe kell nyúlnia…

Időigényes: ha szerencsések vagyunk, akár heteken, hónapokon keresztül megúszhatjuk a rendőri igazoltatást, viszont nagy kérdés, hogy megéri-e halogatni a problémát: „Abban az esetben, ha a sérült szélvédő megreped szerencsés esetben még ezt a problémát is orvosolni tudom viszont ha a repedés elér egy bizonyos nagyságot már csak a szélvédő teljes cseréjével lehetséges orvosolni a problémát, ami – amellett, hogy drága -, hosszabb időre kivonhatja járművünket a forgalomból nem beszélve arról hogy egy gyárilag szerelt szélvédőnek számtalan előnye van az utólagosan beszerelt utángyárott szélvédőkkel szemben.”

A szélvédőjavítás számomra egy fanatizmus és egyben rutinmunka köszönhető a több éves tapasztalatnak vagy a több száz javításnak amit magam mögött tudhatok. Minden nap találkozom különféle sérülésekkel, és pontosan tudom, hogyan kell gyorsan és hatékonyan helyrehozni azokat. Az egyik legfontosabb dolog a javítás szempontjából hogy a szélvédő sérülése ” a kavics becsapódása” után minél hamarabb orvosolni tudjam ugyanis egy friss és tiszta sérülést legyen az egy kavicsfelverődés vagy akár egy hosszanti irányú repedés sokkal időtálóbban és esztétikusabban lehet helyrehozni mint egy régebbi szennyezett sérülést. Számomra az ügyfeleim elégedettsége és a munkám minősége a legfontosabb.” – zárja gondolatait Kristián.

Manapság a gépjármű egy olyan használati eszköz, melyet szinte minden nap igénybe veszünk. Autóval járunk dolgozni, bevásárolni, kirándulni… akár naphosszat sorolhatnánk, mi mindent tesz egyszerűbbé és főképp gyorsabbá ez a bizonyos „négykerekű csoda”.

Éppen ezért elengedhetetlen, hogy néha napján tüzetesebben is átvizsgáljuk az autó karosszériáját… ha pedig kavicsot kap a szélvédőnk, ne feledjük hívni Kristiánt.

Elérhetőségek:

Weboldal: https://www.szelvedojavitas.sk/hu/
Telefonszám: +421 915 756 011
Facebook-oldal