Város 2024. 01. 16.

Késsel fenyegettet egy benzinkutast Komáromban- perceken belül elkapták

Késsel fenyegetve követelt pénzt egy férfi hétfőn reggel az egyik észak-komáromi benzinkúton. A pénzt ugyan megkapta, azonban a rendőrök 20 percen belül őrizetbe vették a gyanúsítottat – közölte a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

A fiatalember először a Kassai utca egyik játéktermében próbálkozott. Nem volt hajlandó felmutatni a személyi igazolványát, és magyarul kiabálni kezdett: „Nem adok semmit, de te add ide az összes pénzt!” A játékteremben dolgozó hölgy azonban kiabálni kezdett, mire a fiatalember jobbnak látta , ha elhagyja a játéktermet.

Ezután az egyik benzinkútra ment, ahol már kést rántott, és úgy követelt pénzt a pénztárostól, aki 350 euró készpénzt adott át neki. A férfi elvette a pénzt és a Gútai sor irányába elindult a város felé.

Azonban nem sokáig örülhetett a pénznek: a komáromi rendőrök 20 perccel a rablás a komáromi rendőrök kezére került. A nyomozók a 32 éves férfit rablás bűntettével vádolta meg. A férfi korábban már három rablást követett el, amiért előzetes letartóztatásban volt.