Mix 2018. 01. 09.

Két baleset is történt Komáromban, ketten sérültek – VIDEÓ, KÉP

A tegnapi nap (január 8.) során két közúti balesetre is sor került Komáromban. Mindkét baleset egy-egy résztvevőjét kórházba kellett szállítani az eset után.

Az első balesetre még a reggeli órákban került sor, a Mezőgazdasági iskola utcájában (Ulica roľníckej školy). Az incidens során egy Kia Rio 71 éves sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el az előtte haladó kerékpárost – tájékoztatta portálunkat Božena Bruchterová rendőrségi szóvivő. Az eset következtében a kerékpáron közlekedő 77 éves férfi az úttestre zuhant és súlyos sérülést szenvedett, így azonnal kórházba szállították. A személygépkocsi sofőrjét, valamint a kerékpárost is alkoholteszt alá vetették, szervezetükben azonban nem mutattak ki alkoholfogyasztást. A baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják. A Kia Rio vezetőjét testi sértés vétségével vádolják.

Az esti órákban még egy közúti balesetre sor került a városban, a Megyercsi utcán, nem messze a Cyril és Metód szobornál található körforgalomtól. Az ütközés következtében egy barna Ford Kuga és egy sötét színű Peugeot 206-os csapódott egymásnak. Információink alapján az esetet követően a Peugeot vezetőjét könnyebb sérülésekkel kórházba szállították. A Ford vezetője sérülések nélkül megúszta.

A helyszínelés pár pillanatát sikerült egyik olvasónknak lencsevégre kapnia (a felvételt köszönjük Zobor Tibornak):

Az összetört Peugeot gépjármű még ma reggel is megtalálható volt a helyszínen.