Mix 2021. 11. 19.

Bérelhető irodahelyiség Komárom szívében

A Komárom szívében található, kiváló fekvéssel rendelkező TREND irodaház lukratív közegben kínál kiadó irodahelyiséget mindazoknak, akik vállalkozásukat egy modern és harmonikus környezetben szeretnék tudni. Vállalkozások és pénzintézetek számára is tökéletes.

A földszinten található, 144 négyzetméteres üzlethelyiség közvetlenül az utcáról közelíthető meg. Több helyiségből áll, melyek öltözőkként és irodaként is hasznosíthatók. Valamennyi helyiség klimatizált, így a nyári hónapokban sem kell attól tartani, hogy a rekkenő hőség lassítaná a munkát. Az iroda biztonságáért a kül- és beltéri kamerarendszer felel.

A TREND irodaház egy kávégéppel, mikrohullámú sütővel és forralóval felszerelt közös konyhával is rendelkezik. A hangulatos terasz pedig szintén kiváló környezetet biztosít az üzleti tárgyalásokhoz, vagy egy kis pihenőkhöz.

Az irodaház, a közös helyiségek és az irodák tisztaságára az épület saját takarítóbrigádja ügyel. A komplex szolgáltatásokat az ingyenes parkolás teszi teljessé a TREND irodaház saját, őrzött és zárható parkolójában.

Az átlagon felüli szolgáltatások ellenére a bérleti díj igen barátságos, a rezsiköltségek pedig a valós fogyasztás alapján kerülnek elszámolásra.

További információért hívja a +421908313600-as telefonszámot, vagy írjon a kollar.1954@gmail.com-ra.