Kultúra 2023. 06. 02.

Kikötő – Beszélgetés Barak László, író, költő, publicistával és Barak Dávid, bűnügyi újságíróval

Folytatódnak a Kikötő – Polgári Szalon rendezvényei. Ezúttal Barak László, író, költő, publicistával és fiával, Barak Dávid, bűnügyi újságíróval, a Paraméter főszerkesztőjével találkozhatunk. Az eseményre 2023. június 7-én, szerdán kerül sor 18.00 órai kezdettel, a Rév-Magyar Kultúra Házában. Mindekit szeretettel vár a szervező, és az est házigazdája, Bödők Gergely történész. 

Milyen volt a rendszerváltás előtt, milyen a kilencvenes években és milyen ma szlovákiai magyar újságírónak lenni? Használ-e a költészetnek, ha aktuálpolitikai és árt-e a verseknek a trágárság? Hogy érhető el, hogy ne aludjon el olvasás közben az olvasó? Van-e kockázata ma a dunaszerdahelyi alvilág történetéről könyvet írni és mitől vált épp ez a város a történtek központjává? Miért olyan hallatlanul izgalmas a szervezett bűnözés története ma is, akadnak-e máris tanulságai és milyen újdonságok várhatók-e a most is zajló maffiaperekben? A felvidéki magyar közéleti újságírás fenegyereke és fiatal bűnügyi újságíró fia a Kikötő – Polgári Szalon 2023 június eleji rendezvényén.

 

 

 

Helyszín: Rév – Magyar Kultúra Háza

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/267694262280485?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A%5B%5D%7D