Kultúra 2023. 02. 16.

Kikötő – Beszélgetés Juhász Árpád geológussal, televíziós újságíróval

Folytatódnak a Kikötő – Polgári Szalon rendezvényei. Ezúttal Juhász Árpád geológussal, televíziós újságíróval beszélget az est házigazdája, Bödők Gergely. A rendezvényre 2023. február 24-én, pénteken kerül sor, 18.00 órai kezdettel az észak-komáromi Szinnyei József Könyvtárban.

Mi volt a legmegkapóbb hely, ahol valaha járt? Melyik emlékezetes utazását ismételné meg újra? Miért fontos ma is számára ennyire a természet közelsége és mi az, ami változatlanul hajtja? Hol tart ma a lelki útkeresésében a vallásos meggyőződés és az evolúció tanai között? Volt-e valaha komoly életveszélyben? Sikerült-e és ha igen, miben újat hoznia a tudományos ismeretterjesztésben? Miben rejlett a sikere titka és maradt-e benne hiányérzet? Beszélgetés utakról, természetről és természettudományos ismeretterjesztésről a nyolcvanhét évesen is örökmozgó Kóborló Farkassal, világjáró geológussal a Kikötő – Polgári Szalon 2023. február végi rendezvényén.

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 1 euró = 390 forint), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánljuk fel.

Az eseményen hang- és fényképfelvételek készülnek! A rendezvény szervezése és lebonyolítása a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően történik.