Kultúra 2022. 11. 02.

Kikötő Eperjes Károllyal – Beszélgetés szívről, hitről és nagy alakításokról

2022. november 11-én, pénteken Eperjes Károly Kossuth-díjas színművésszel találkozhatunk a Kikötő – Polgári szalon soron következő rendezvényén. A beszélgetés 16:00-kor kezdődik a RÉV-ben.

Miért szeretett volna olimpiai bajnok lenni és miért nem lett végül lelkész? Mennyire szédült meg az Eldorádó sikere után és hogyan vált egy bohém fiatalból mély hitéről naponta tanúságot tevő színész? Hogyan tudta kezelni lelki fordulatait és honnan vette az erőt az Istenhez való visszataláláshoz? Van-e különbség a között, ahogy a sikereit tudja kezelni és ahogy a kudarcait? Melyik szerepet bánja azért, hogy nem vállalta el, és melyiket azért, mert igen? Miért vívódott azon, hogy eljátssza saját filmje, a Magyar Passió főszerepét? Mi a különbség tehetség és képesség között? Beszélgetés szívről, hitről, tanításról és egy életmű nagy alakításairól a magyar film- és színháztörténet egyik legismertebb aktív alakjával a Kikötő – Polgári Szalon 2022. novemberi rendezvényén.

Vendég: Eperjes Károly, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

Házigazda: Bödők Gergely történész

Időpont: November 11. I PÉNTEK 16:00

Helyszín: Rév – Magyar Kultúra Háza

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 1 euró = 420 forint), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánljuk fel.

Az eseményen hang- és fényképfelvételek készülnek! A rendezvény szervezése és lebonyolítása a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően történik!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2511982968941510/