Város 2024. 01. 11.

Kivizelte magát a komáromi négysávos úton Szilveszterkor – eljárást indítottak ellene

Észak-Komárom közösségi oldalain Szilveszter napján többen megosztották azt a jelenetet, amikor is egy férfi a négysávos út kellős közepén letolta a gatyáját és vizelt egyet. Közben kiderült az is, hogy ugyanez a férfi ugyanezen a napon a vasútállomás alatti aluljáróban zaklatta az arra járókat, itt is kivizelte magát, továbbá kárt okozott a kamerarendszerben is.

„A komáromi Városi rendőrség 2023.12.31-én a vasútállomás alatti aluljáróban, amely az autóbuszállomást köti össze a Selye utcával, a kamerarendszernek köszönhetően, egy férfira lett figyelmes, aki részeg állapotban zaklatta az arrajárókat és kivizelte magát az alagútban – olvasható a város hivatalos FB-oldalán. – Továbbá kárt okozott a beépített városi kamerarendszerben is. A városi rendőrség a tettest elfogta és szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított ellene. Az intézkedés során derült fény arra is, hogy az illető az említett napon a négy sávos I/63 főúton a Megyercsi utcán a sűrű forgalomban kivizelte magát. Ezzel a tettével nem csak magát, de az arra közlekedőket is veszélyeztette. A rendőrség e tette miatt is eljárást indított ellene.

A kommentelők alapján egy olyan (sokak szerint szerencsétlen sorsú) fiatalemberről van szó, aki már nem először okozott kárt közterületeken, vagy kötekedett az utcán járókkal.