2024. 06. 14.

GymX: Korszerű fitneszközpont Komáromban!

Az elmúlt években a fitnesz hatalmas fejlődésen ment keresztül. Egyre több fiatal választja az egészséges életmódot, melynek – kétségtelenül – szerves részét képezi a rendszeres edzésmunka. Ezt jól alátámasztja a közösségi média térhódítása, amely futószalagon termeli a különböző fitnesz influencereket, wellness bloggereket és lifestyle coach-okat. Komáromban több fitneszközpontot is találunk, viszont egy igazán nagy és tágas centrum ez idáig hiánycikknek számított. A Rákóczi utcai Ister áruházban található új fitneszközpont, a GymX ezt az űrt igyekszik kitölteni.

A klasszikus „súlyzós termek”, ahol mindenki ismer mindenkit, valamint a kisebb alapterületű, limitált számú kondigéppel felszerelt tornatermek mára jócskán háttérbe szorultak. A világtrend a tágas, gépek széles választékát kínáló fitneszközpontok felé billen, amely a bizonyos mértékű anonimitás mellett flexibilitást és változatos edzésprogramokat kínál a sportolni vágyó lakosság számára. Minőségi sound system, applikációval kiváltható bérlet, illetve modern öltözők és zuhanyzók teszik teljessé ezt az élményt. Az edzőterem tisztán tartása alapfeltétel, mégis ezzel lehet a leginkább mérni a szóban forgó hely minőségét.

GymX – a Te korszerű fitnesztermed!

A GymX egy korszerű fitneszterem formátumát ígéri Komáromban; amit az alábbi, helyszínről készült felvételek is jól summáznak. Az 1100 m2-es alapterületű teremben számtalan kondigép – egymástól kényelmes távolságra történő – elhelyezését tette lehetővé, ezzel kialakítva több mint 120 “fitneszállomást” a központban.

„Célunk, hogy ügyfeleinket sok, különböző típusú kondigéppel szolgáljuk ki, így hosszabb várakozás nélkül átmozgathatnak minden szükséges izomcsoportot, akár csúcsidőben is.” – magyarázza a GymX mögötti elképzelést a központ menedzsere, Ján Habardik.

Felejtsd el a kulcsokat, fémzárakat és a laminált bérletet!

A GymX nagyrészt autonóm edzőteremként működik, ami azt jelenti, hogy a beléptetést a recepció és az alkalmazottak segítsége nélkül is abszolválni tudjuk.

Az ügyfél megnyitja a mobilapplikációnkat, beolvassa a kódot, majd a forgókapu beengedi. Nem kell a recepcióról kikérnie a szekrénykulcsot, egyenesen az öltözőbe indulhat, ahol maga választja ki a szekrényét. Miután átöltözött egyszerűen lekódolja az ajtaját és már mehet is edzeni. – részletezi az érkezés menetét a menedzser – Az „App” beszámol az edzőteremben végzett aktivitásról, a pillanatnyilag elérhető edzőkről, a legforróbb fitnesz-hírekről és még sok más hasznos információról. Ez a világ legjobb fitneszközpontjaiban is így működik.” – teszi hozzá.

Maguk az öltözők gyönyörűen megvilágított, modern szekrényekkel és hajszárítókkal vannak felszerelve, a hölgyeknek pedig igényes beauty sarkot alakítottak ki. Az intim atmoszférát hatalmas tükrökkel egészítették ki, hogy az edzések utáni elmaradhatatlan selfie mindent megmutasson, amit meg kell. „Valószínűleg a legnagyobb kihívást a jó minőségű légkondicionáló bevezetése jelentette, ami viszont elengedhetetlen az öltözők gyors levegő cseréjéhez.” – magyarázza Habardik.

Ez azonban messze nem a vége: „Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fitnesz rajongók második otthonként tekintsenek a GymX-re és mosollyal térjenek vissza a legközelebb edzésre. A minőség mindenképpen hozzájárul a különleges hangulat megteremtéséhez, aminek a zene, a hangulatos világítás, a táplálékkiegészítők és fehérjék széles választéka, beleértve a vegánokat, a glutén- és laktózmenteseket, valamint nem utolsó sorban a barátságos személyzet adja az alapját.” – zárja mondandóját a menedzser.

A GymX magas színvonalú szolgáltatásokat ígér, fokozott figyelmet szentelve a részletekre. Mindazok számára nagyszerű választás, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni, illetőleg vonzónak találják az edzőterem modern koncepcióját és csodás hangulatát. A fitneszközpontot érintő legfrissebb információkat a GymX Facebook-, illetve Instagram-oldalán találjátok meg.