Mix 2022. 10. 05.

Közel egy hónap múlva András-napi vásár – várják az árusok jelentkezését

Két év kényszerű kihagyás után idén ismét lesz András-napi vásár Komáromban. Az esemény november 11. és 13. között kerül megrendezésre, a szokott helyszínen, az Újvár előtti nagy parkolóban.

Komárom Város – mint rendező – szeretettel várja az árusok és kézművesek jelentkezését. A jelentkezését november 8-ig kell leadni e-mailen, postai úton, vagy személyesen. További információk ezen e linken érhetők el.

Minden vásárnak megvan a maga utánozhatatlan hangulata. Az András-napi vásárra a színes forgatag jellemző: a vásárosok és kézművesek kavalkádja, a körhinták forgása és a gyerekek nevetése. Ez egyben a baráti találkozások ideje is, hiszen lépten-nyomon belebotlunk egy-egy rég nem látott ismerősbe, akivel jó elbeszélgetni egy pohár forralt bor mellett. A mézbor, a sült pecsenye és kolbász, gesztenye illata eközben körbelengi megmelegíti az ember szívét a késő őszi, hideg időben.

Az András-napi vásár több, mint két evtizede hatalmas népszerűségnek örvend, és nagybetűvel szerepel a vásárosok naptárában. Idén immár nyolcadszor kerül megrendezésre a vásár a városi hivatal égisze alatt.