Város 2019. 10. 28.

Különleges éjszakai erődtúra: Halloween az erődben

A Dunamente TDM idén is sikeres éjszakai erődtúra rendezvénysorozatot tudhat maga mögött.  2019-ben 9 alkalommal került megrendezésre a különleges várlátogatás, melyen több mint 300 érdeklődő vett részt. Kiemelendő, hogy a helyi lakosokon kívül Komáromba látogató turisták figyelmét is felkeltették eme rendezvények. Voltak, akik kifejezetten az éjszakai erődtúra miatt látogatták meg városunkat. 

Az éjszakai túrákon a résztvevők megtapasztalhatták, hogy milyen az erőd sötétben, fáklyákkal. Október 31-én 18:30 órától pedig megtudhatják, hogy milyen Halloweenkor. 

A jókedv és az élmény garantált. A szervezők kérése, hogy aki teheti, érkezzen halloweeni jelmezben, valamint hozzon magával saját világítóeszközt. 

A részvétel feltétele egy előregisztráció. Regisztrálni lehet:

– e-mailben: marketing@podunajsko.com,

– telefonon: +421 948 830 202,

– vagy személyesen a komáromi turisztikai információs irodában (Klapka tér 1.).

A program részvételi díja 5 €/fő, gyerekeknek 18 éves korig 3 €/fő, amit lehetőségük van befizetni a helyszínen is. A túrán 16 éven aluliak csak felnőtt kísérővel vehetnek részt. 10 éven aluliaknak a részvétel nem ajánlott!

A halloweeni erődlátogatás a Lipót-kaputól indul a Vár utca felől, a gyülekező 15 perccel a túra kezdete előtt, 18:15-kor lesz. 

Az esemény a Dunamente TDM, a Pro Castello Comaromiensi nonprofit szervezet és a Komáromi Extrém Sportok Klubja szervezésében valósul meg. 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.