Mix Dél-komárom 2019. 06. 05.

Legyen a Brigetio Gyógyfürdő az év regionális fürdője!

A termalfurdo.hu 2019. június 1. és augusztus 31. között ötödik alkalommal szervez közönségszavazást, amelynek keretein belül ismét Magyarország legjobb fürdőit keresi. Három kategóriában lehet címeket elnyerni. A díjak nem szakmai jellegűek, mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot begyűjtő fürdő nyer, voksolni a www.azevfurdoje.hu honlapon lehet. A szavazók között értékes nyereményeket – wellnesshétvégét, a nyertes fürdőkbe szóló belépőket, ajándékcsomagokat – sorsolunk ki.

200 fürdő, 3 kategória
A korábbi évekhez hasonlóan idén is három kategóriában versenyezhetnek a fürdők. Nyertest három kategóriában hirdetnek:

Az Év Fürdője 2019
Az Év Regionális Fürdője 2019
A Helyiek Kedvenc Fürdője 2019

A kategóriákat azért hozták létre, mert hazánk több mint 200 fürdője rendkívül eltérő adottságokkal és lehetőségekkel rendelkezik. A besorolásnál a medencék számát, a település méretét és a fürdő ismertségét, illetve a korábbi években szerzett szavazatok számát vettük figyelembe.

Az Év Regionális Fürdője kategória a korábbi években Az Év Feltörekvő Fürdője nevet viselte, azonban az érintett fürdők megkérdezése után a nevet 2019-ben megváltoztattuk.

2019-ben a Brigetio Gyógyfürdő Komárom az alábbi kategóriába került: Az Év Regionális Fürdője.
A fürdőre ITT lehet szavazni!

A SZAVAZÁS

A fürdőkre a www.azevfurdoje.hu honlapon lehet szavazni. Egy szavazó mind a három kategóriában leadhatja a voksát egy-egy fürdőre. A szavazás oldalán a fürdők számára semmilyen hirdetési, kiemelési, előre sorolási lehetőséget nem teszünk lehetővé.

A 2018-ban a kategóriájukat megnyerő három fürdő (a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő és a Tiszavasvári Strandfürdő) jelentős médiamegjelenésekben részesül a termalfurdo.hu-n, ezért ők 2019-ben nem vesznek részt a megmérettetésben.

(www.komthermal.hu)