Mix 2020. 07. 31.

Lufi birodalom Komáromban: megnyitotta kapuit a dekorációs kellékeket árusító Funny Shop

Családi vállalkozásként nyitotta meg kapuit a közelmúltban a komáromi Rákóczi utca 235-ös száma alatt található Funny Shop, mely dekorációs eszközök széles választékával és minőségi díszítéssel várja vásárlóit. A bolt kínálatában a különböző színű, méretű és motívummal ellátott léggömbök mellett egyéb dekorációs kellékek és különlegességek is megtalálhatók. 

A komáromi Funny Shop tulajdonosainak elmondása alapján nagyjából két-három évvel ezelőtt merült fel bennük egy ilyen bolt megnyitása, mikor is saját gyerekeiken keresztül ismerték fel, hogy mekkora hiány van Szlovákiában a dekorációs eszközök széles választékából. 

“Mi is nagyon jól tudjuk, általában hogy zajlik egy gyereknap, vagy egy születésnapi ünnepség, és mennyi mindent kell ilyenkor bebiztosítani. Ezért is igyekszünk minél gazdagabb kínálattal szolgálni, továbbá a díszítésben is segítő kezet nyújtani. Nálunk nem csupán a megfelelő dekorációs elemeket tudják kiválasztani, de tudásunkat és tapasztalatainkat is adjuk hozzá, hiszen igény szerint megtervezzük és össze is állítjuk a komplett díszítést, az esemény napján pedig díjmentesen akár ki is szállítjuk azt a helyszínre, még hétvégén is” – mesélt motivációjáról Tünde és párja, Józsi, a Funny Shop két tulajdonosa. 

A Funny Shop választékában a legnagyobb hangsúly egyértelműen a lufikon van. A többféle színű és méretű számlufikon túl a különböző formájú és mintájú léggömbökről egymás után köszönnek vissza a népszerű lányos és fiús figurák. Emellett tematikus, szöveggel ellátott lufik is megtalálhatók a boltban, nem csak angol, de magyar és szlovák nyelven is. A partykellékek palettáját színesíti a gyerekek nagy kedvencének számító szuperhősös, vagy mesefigurás poharak és tányérok, továbbá a környéken ritkaságnak számító piñaták. Mivel pedig a bolt tulajdonosai a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektetnek, az itt vásárolható legtöbb termék értelemszerűen könnyen lebomló anyagból készül: 

“Számos gyártó termékeit teszteltük a világ minden pontjáról, ám sok esetben nem voltunk elégedettek a minőséggel. Végül Európában találtuk meg számításainkat. Az olasz gyártótól származó, speciális összetételű latex lufijaink nagyjából annyi idő alatt képesek lebomlani, mint egy tölgyfalevél. Számunkra is fontos a környezetünk védelme, így igyekszünk a minimálisra csökkenteni a nehezen lebomló hulladék mennyiségét. Ezért a műanyag helyett is kizárólag papírból és fából készült eldobható étkészletet és evőeszközöket árusítunk. Miután viszont ezek a dekorációs kellékek leggyakrabban gyermekek eseményeihez kötődnek, róluk és nekik szólnak, fontosnak tartjuk, hogy a minőség mellett barátságos árakat is teremtsünk – mondta a bolt egyik tulajdonosa, Tünde. 

A partykellékeket árusító Funny Shopban folyamatosan keresik az újdonságokat és a fejlődési lehetőséget. Már szinte a nyitás pillanatától kezdve számos partnerrel, környékbeli virágüzletekkel működnek együtt, de további nagyszabású terveik is vannak a jövőre nézve. “Már a szentpéteri Hamran virágboltban és a nemesócsai Margaréta virágüzletben is kaphatók a termékeink. De természetesen nyitottak vagyunk virágüzleteken kívül más partnerekkel, kisboltokkal történő együttműködésre is, szóval bátran kereshetnek minket, akár bizományi értékesítés céljából. Terveink szerint szeptembertől már e-shopunk is elérhető lesz, de a kínálat összetételében is várható egy nagy ugrás. A közeljövőben szeretnénk beindítani len anyagból készülő, saját gyártású termékeink árusítását. Olyan egyedi iskolaszerekhez, tornazsákokhoz, bevásárló táskákhoz vagy akár neszeszerekhez lehetne így hozzájutni, melyek azon kívül, hogy tartósak és környezetbarátak, kinézetük szabadon alakítható, így a gyermek egyik saját rajza, kedvenc képünk, vagy akár elérhetőségünk is rákerülhet. Ennek eredményeként egy valóban egyedülálló terméket kapna kézhez a vásárló, mely sokkal személyesebb és képtelenség összekeverni máséval. A távolabbi terveink között pedig egy saját lufigyártó cég elindítása is szerepel” – mondta búcsúzóul Józsi, a Funny Shop boltot üzemeltető pár másik fele. 

A Funny Shop aktuális kínálatáért érdemes felkeresni a bolt Facebook-, és Instagram oldalát, személyesen betérni a komáromi Rákóczi utca 235-ös szám alatt található üzlethelyiségébe, vagy telefonon érdeklődni a 0917/188 619-as telefonszámon.

(PR)