Város 2018. 03. 20.

Magyar Nap 2018: Állásbörze Komáromban

A Révkomáromi Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal és az EURES Európai Foglalkoztatási Hálózat közösen szervez március 22-én állás- és információs börzét, mely a Magyar Nap 2018 nevet viseli. Az eseménynek a révkomáromi Selye János Egyetem ad otthont, 9 órától 13 óráig. 

A Magyar Nap legfőbb és elsődleges célja, hogy információt szolgáltasson az élet és a munka világáról, a határ menti és a magyar munkaerőpiac lehetőségeiről, alkalmat biztosít az aktív álláskeresőknek megtalálni a megfelelő állásokat, középiskolás diákokat és egyetemistákat hozzásegíti a megfelelő munka megkereséséhez.

A börzén bemutatkoznak munkáltatók, közvetítő és munkaerő-kölcsönző ügynökségek, valamint az EURES hálózat.

A Magyar Nap programja egy ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét 9 órakor, melyet 10 órától az EURES Szlovákia, EURES Magyarország, Birt Group Kft., AUDI Hungaria Motor Kft. és WHC Personal Kft. előadásai követik majd.

Az eseményen a következő cégek képviseltetik majd magukat: AUDI Hungaria Motor Kft. Győr, BYD Electric Bus@ Truck Hungary Kft. Komárom, Pillér Kft. Esztergom, Szuperinfo Esztergom, Alumental Group Hungary Kft. Komárom, BIRT Group Kft. Oroszlány, Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft. Tatabánya, WHC Personal Kft. Tatabánya, Prohuman 2004 Kft. Tatabánya, EURES Slovensko és EURES Magyarország.

Időpont és helyszín: március 22. 09:00, Selye János Egyetem (cím: Hradná 2.)