Mix 2016. 12. 15.

Mannequin Challange party a Westben

Napjaink legújabb őrülete, a mannequin challange Komáromba is megérkezett! A video-trend elképesztő mértékben terjed a közösségi hálókon. Az év játékában részt vett már Michelle Obama, Bill Clinton, Ronaldo, Beyonce és sok más híresség. Most Te is kipróbálhatod a Westben!

Hogy pontosan mi is az a mannequin challange?  Embercsoportok alkotnak egy állóképet, majd hirtelen mozdulatlanná dermednek. Például koccintáshoz felemelik a poharukat, fitnesz-stúdióban edzenek, ordítoznak egymással, kinyújtják a jogsijukat az autó ablakán keresztül a rendőrnek. Perceken keresztül igyekeznek alatt mozdulatlan maradni, nem pislogni vagy grimaszolni. Ez idő alatt valaki végigcikázik a tömegen, és videóra veszi az embereket. A videó végén gyakran hirtelen megmozdulnak a szereplők, és úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.

Ennyi az új, szórakoztató játék lényege. Most mindezt Te is kipróbálhatod szombat éjjel a Westben, ahol 01:30 órától két alkalommal is mozdulatlanná dermed a táncoló tömeg. Természetesen mindezt videóra veszik, amely később majd láthatóvá válik a West FB-oldalán! Ne habozz, légy részese Te is egy trendi, szórakoztató bulinak!

https://www.youtube.com/watch?v=uB636Md-36I

 

Szólj hozzá!