Turizmus Dél-komárom 2023. 12. 07.

Még egy hétig szavazhatunk az Év honlapjára!

Ahogy arról már korábban mi is beszálmoltunk, a Magyar Marketing Szövetség minden évben megrendezésre kerülő Év honlapja pályázatára idén Dél-Komárom is benevezett. A szavazatokat december 15-ig várják az iranykomarom.hu weboldal számára, amit a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. üzemeltet.

Az iranykomarom.hu oldal több mint tíz évvel ezelőtt indult. 2021-ben aztán jelentős ráncfelvarráson esett át. A honlap bemutatja a helyi szállásadókat, szolgáltatókat, turisztikai attrakciókat, mindezeket aktuális tartalmakkal, friss, aktuális képekkel és videókkal, továbbá programajánlót is nyújt. Folyamatosan frissülő naptárában megtalálható, az összes észak- és dél-komáromi esemény információja és időpontja.

A ma már hat nyelven is olvasható iranykomarom.hu olyan jelentős idegenforgalmi attrakciókat vonultat fel, mint a Monostori Erőd, a Csillagerőd, a Brigetio Gyógyfürdő, a WF Szabadidőpark, a Brigetio Öröksége Látogatóközpont, vagy épp a Magyar Lovas Színház Komárom. Horváth Lászlótól, a Városmarketing Kft. PR- és marketing-munkatársától, a honlap fejlesztőjétől megtudtuk azt is, hogy jövőre Észak-Komárom turisztikai attrakciói, szolgáltatói is felkerülnek a felületre.

Az oldalon láthatunk komáromi imázsfilmeket, például a Zöld Komáromot, az Épített Örökséget és a Komáromi Nyarat, amelyek különböző tematikával mutatják be a várost. Egy újításnak köszönhetően a közelmúltban a Tourinform Iroda által szervezett tematikus túrák jegyeit már online is, bankkártyával lehet megvásárolni.

Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója arra bíztatja mindenkit, hogy szavazzanak az Év honlapja pályázaton. Jelenleg Komárom vezet a turisztikai szekcióban, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a verseny nagyon szoros, és csak néhány szavazat választja el a második helyezetttől.

Szavazni ITT lehet!