Kultúra 2023. 03. 09.

Meghirdették az 58. Jókai Napokat

A Komáromi Jókai Napok Alapítvány, Komárom Városa, és az Egressy Béni Városi Művelődési Központ ezennel meghirdeti az 58. Jókai Napokat, a szlovákiai magyar amatőr színjátszók, kisszínpadok és diákszínpadok országos fesztiválját.

A Jókai Napok fő célja az, hogy egy fesztivál keretében összehozza a szlovákiai magyar diák- és amatőr színjátszó csoportokat. A seregszemlén minden csoportnak lehetősége nyílik arra, hogy bemutassa annak a munkának az eredményét, amit az elmúlt év során elvégzett. A diák- és amatőr színtársulatok munkáját nívós szakmai zsűri véleményezi. Az előadások díjmentesen látogathatók.

A fesztivál 2023. június 13-18. között, keddtől vasárnapig várja az amatőr magyar színjátszókat Komáromba, az ország minden szegletéből.

A jelentkezésre kizárólag írásban van lehetőség e-mail-ben, a főszervező e-mail-címen 2023. április 30-ig: csengel.monika@gmail.com.

Kérjük, hogy mindenképpen tüntessék fel a csoport és vezetője nevét, postacímét, e-mail-címét és telefonszámát; valamint az előadás címét, szerzőjét és műfaját.

Mindenkit szeretettel várunk!

Kiemelt fotó: aTempo, 2022