Kultúra 2022. 12. 01.

Megjelent Koczkás Eszti legújabb dala: vidám karácsonyi dalt írt

Ma (2022. dec.1-én) jelent meg fiatal komáromi tehetség, Koczkás Eszti legújabb dala. A dal szövegét és dallamát is Eszti írta, Farnbauer Peter pedig hangszerelte.

„Szerettem volna egy olyan dalt írni, ami jobb kedvűbb, dinamikusabb mint az előzőek. Elsősorban az a célom vele, hogy összehozzam az embereket a szeretet ünnepén – nyilatkozta lapunknak. – Legjobban talán a videóklipp készítését élveztem, mivel az egész család részt vett a forgatásában. Nélkülük ez nem valósulhatott volna meg! Bátyám (Koczkás Dávid, reményteljes kenus – a szerk. megj.) készítette a videót. Köszönöm nekik! És mindekinek, akik valamilyen formában hozzájárultak!”

Eszti tehetségéről nagyjából két éve figyeltek fel a városunkban, azóta egyre többet szerepel különféle eseményeken. Tavaly érettségizett a Selye gimiben, jelenleg pedig a székesfehérvári Kodolányi János Egyetem Modern Zenei Tanszékén tanul jazzének szakon. „Szeretek oda járni – mondja Eszti, – nem bántam meg, hogy oda mentem suliba. A tanáraim nagyon segitőkészek és sokat tanulok tőlük. Emellet azonban ragaszkodom régi, komáromi énektanáromhoz: továbbra is visszajárok Balogh Rózsa tanárnőhöz.”

Esztivel legközelebb december 18-án találkozhatunk a Klapka téren, ahol a 4. gyertyagyújtás alkalmával fog énekelni.

-dráfianiko-