Turizmus Dél-komárom 2024. 06. 17.

Megnyílt a Brigetio Beach: Tengerparti hangulattal és színes programokkal várják a látogatókat

Az elmúlt hétvégén közepén a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdő új attrakcióval bővült: megnyitották a Brigetio Beachet, amely tengerparti hangulatával és színes programjaival igyekszik elvarázsolni a látogatókat. Az új strand részt Turi Bálint, a Komthermál Kft. ügyvezetője adta át a nagyközönségnek.

Új Attrakciók és Programok a Brigetio Beach-en

A Brigetio Beach kialakítása során egy homokos plázst hoztak létre a strandkézilabda pálya mellett, ahol napernyők, napágyak és a fürdő ikonikus banán pihenőágyai várják a vendégeket. A strand területén zene szól, amely tovább fokozza a tengerparti hangulatot. A fürdő vendégei számára a Brigetio Beach ingyenesen használható a strandszezon ideje alatt.

A megnyitón különböző bemutatók szórakoztatták a vendégeket, köztük fit-kid és zumba bemutatók, valamint a Street Generations air track szőnyegét is kipróbálhatták az érdeklődők. Ezen a napon debütált a szurkolói zóna is, ahol közös szurkolásra várták a focilázban égőket. A szurkolói zóna nemcsak a labdarúgó Európa-bajnokság, de az olimpia alatt is várja a sportrajongókat.

Sportversenyek és Olimpiai Felkészülés

A Brigetio Gyógyfürdő az olimpia tiszteletére öt hétvégén keresztül különböző sportágakban rendez versenyeket, ahol a sportolni vágyók összemérhetik tudásukat. A sportesemények közé tartozik a strand tájfutó verseny, strandröplabda, lábtengó, asztalitenisz és strandfoci. A döntőket július 20-án, az olimpia kezdetét megelőző hétvégén rendezik. A versenyekre előzetesen nevező sportolók ingyenesen léphetnek be a strandra a versenyek napján, és a nyertesek értékes nyereményekkel gazdagodnak.

Felújítások és korszerűsítések

Az új strand kialakítása mellett a Brigetio Gyógyfürdőben számos felújítás is történt az elmúlt időszakban. Megújultak a gyermekmedencék, amelyek közül a mélyebb vizű teljesen új csempét kapott, míg a sekélyebb medencének peremét csempézték újra, és új élményelemet is beépítettek. A Solaris Kempingben 17 faházat újítottak fel kívülről, a vizesblokkot teljesen felújították, és korszerűsítették a mellékhelyiségeket is. A padlófűtés kiépítésének köszönhetően a Solaris Kemping vizesblokkja télen is használható lesz.

Tengerparti hangulat és különleges élmények

Turi Bálint kiemelte, hogy a Brigetio Beach egy különleges helyszín, amely új színfolt a strandon. Az új attrakció jó példája az újrahasznosításnak, hiszen korábban kivont napozóágyakat újítottak fel. A Brigetio Beach egy olyan hely, ahol a fiatalok és az idősebb korosztály egyaránt jól érezhetik magukat, és ahol rendszeresen programokat kínálnak a látogatóknak.

A Brigetio Beach megnyitása és a felújítások révén a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdő új szintre emelte a nyári kikapcsolódás élményét, és várja a vendégeket egy igazán különleges tengerparti hangulattal.