Mix 2020. 12. 15.

Megnyílt Komárom legexkluzívabb fehérneműboltja

November második felében nyitotta meg kapuit Komárom szívében a prémium világmárkák exkluzív fehérneműit árusító Mr & Mrs Jeans Underwear Store. A ruhaboltban a legkedveltebb divatcégek férfi és női kollekciójának széles választékával egyaránt találkozhatunk, aktuális akciójuk keretében ráadásul minden vásárlásunkhoz egy női alsót kapunk ajándékba a Nádor utcán található üzlethelyiségükben.

Mr & Mrs Jeans Underwear Store „nagytestvére“, a szintén Komáromban található, kiváló minőségű farmereket felsorakoztató Mr & Mrs Jeans bolt 2005-ös nyitása óta a környékbeliek egyik kedvelt bevásárlóhelyének számít. Köszönhetően elsősorban magas színvonalú és egyedi kínálatának, hiszen a nehezebben beszerezhető világmárkák ruhadarabjait kínálja vásárlóinak, elérhető árakon. Ezen alapgondolat mentén született meg a kimondottan fehérneműkre specializált Mr & Mrs Jeans Underwear Store bolt ötlete is, mely dekoratív komáromi üzlethelyiségében várja mindazokat, akik az egyedi, különleges fehérneműket keresik és akik számára az is fontos, ami a ruha alatt van.

A külsőn és elrendezésen túl a fehérneműbolt igazi különlegessége az egyedi termékkínálatban rejlik, hiszen az olyan keresett, ám a környéken mégis ritkaságnak számító márkák találhatók meg itt, mint a Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY, Diesel, Sylvia Speidel, Ralph Lauren, Ysabel Mora, Esprit, vagy a Guess. A Mr & Mrs Jeans Underwear Store emellett a fenti világmárkák kizárólagos forgalmazójának is számít a régióban. Így nem csupán egy helyen válogathatunk a prémium minőségű ruhadarabok közül, de elérhető áron is juthatunk hozzá a különlegesnél különlegesebb fehérneműkhöz.

női kollekció felhozatalában egyaránt találhatunk kissé merészebb, szexibb ruhadarabokat és stílusukban letisztult, ám magas színvonalú fehérneműket, melyek legfőbb erényei az igényes kialakítás és a kényelmes viselet. A bugyik és alsók, melltartók, valamint harisnyák mellett leggings, hálóruhák és hálóingek, pizsamák, fürdőköpenyek, fürdőruhák és alakformáló bodyk is kaphatók.

A nők mellett azonban a férfiakról sem feledkeztek meg a Mr & Mrs Jeans Underwear Store-ban, akik számára az exkluzív boxokban is kapható minőségi boxeralsók, férfi alsóneműk, pizsamák, szabadidőruhák és zoknik bő kínálata áll rendelkezésre.

A komáromi fehérneműbolt páratlan kínálatát gazdagítják továbbá a bambuszból készült fehérneműk, női és férfi zoknik is, melyek lágy tapintása és kellemes viselete mellett jól szellőznek, kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek és mint ismeretes, a pamutnál jóval környezettudatosabb megoldásnak számítanak.

Aki pedig az utolsó pillanatokra hagyta a karácsonyi ajándékok vásárlását, valószínűleg fokozott örömmel fogadja a Mr & Mrs Jeans Underwear Store 1+1-es decemberi akcióját, melynek részeként minden egyes vásárlásunkhoz egy női alsót kapunk ajándékba.

A Mr & Mrs Jeans Underwear Store bő kínálatáért érdemes ellátogatni a komáromi Nádor utcán található üzlethelyiségbe, vagy felkeresni a bolt Facebook-oldalát.

Oszd meg ezt a cikket Szia Komárom Facebook-oldalunkról (KATT), jelöld be hozzászólásban azt az ismerősöd, akit szívesen meglepnél egy extra ajándékkal karácsonyra és nyerd meg az alábbi, díszdobozos férfi vagy női Calvin Klein zokniszettet. Sorsolás: december 18.

(PR)