Mix 2017. 06. 09.

Megnyitja kapuit az első osztályú HAMMER GYM fitneszterem!

A legnagyobb, a legújabb, a legkülönlegesebb! A komáromiak ezentúl úgy tornázhatnak, mint még soha. A HAMMER GYM a BC1 modern irodaház épületében, a Pozsonyi úton található majd. A fitneszcentrum megnyitójára szombaton, azaz június 10-én, 15:00 órakor kerül sor.

“Területi szempontból ez a fitnesz lesz a legnagyobb Komáromban. A nagy térnek köszönhetően számos edzőgéppel és kényelmes használatukhoz elegendő nagyságú hellyel állunk a sportkedvelők rendelkezésére.”  magyarázza a terem legnagyobb előnyeit a tulajdonos, Halmo Roman. Ő maga is több komáromi tornateremben fordult már meg az elmúlt évek során és úgy érzi, a jelenlegi kínálat számos hiányosságot mutat fel. “Célunk bebizonyítani, hogy a mi városunkban is elérhető a magasabb színvonal.”

Az edzőterem a prémium minőségű Hammer Strenght és Life fitness gépekkel ellátva várja látogatóit, a másodosztályú, vagy felújított gépeket száműzték a sorból. “Ami más komáromi termekből szintén hiányzik, az a mozgólépcső. Külföldön ez egy nagyon népszerű kardio típusú edzésnek számít.” – hívja fel a figyelmet a tulajdonos. És ez még nem minden! Egy hónapon belül ugyanis box-edzések bevezetésére is sor kerül.

A Hammer Strenght társaság képviselői mellett megjelenik a Weider cég is, amely többféle táplálékkiegészítővel látja majd el az egészséges és sportos életmód híveit. Ezen kívül természetesen nem hiányozhatnak a MUSCLE & FITNESS magazin képviselői sem. “A nyitásnál jelen lesznek a szlovák kulturisták és a bikini fitnesz mezőny versenyzői is. Érdemes az első látogatók között érkezni, hiszen értékes tapasztalatokat és tanácsokat nyújtanak majd a tréningezők továbbképzéshez.“ecseteli a nyitónapi programot Halmo.

A Hammer Gym nagy előnye még az ingyenes parkolási lehetőség és az étterem, amelyek a fitneszterem közvetlen közelében találhatóak. Az étterem kínálatában állandó teríték lesz a fitnesz menü is, a kryokamrához pedig csak pár lépést kell megtenniük a vendégeknek. „A helyi autómosóban például kényelmesen megmosathatják a sofőrök az autóikat, amíg tart az edzés.“ – teszi hozzá a tulajdonos. Az elsőosztályú fitnesz teremben helyet kap egy bár részleg is, ahol a tornázók könnyedén felfrissíthetik magukat az izzasztó edzés előtt, alatt és után egyaránt.

A Hammer Gym az összes érdeklődőnek bevezető akcióval készül! Nincs más teendő, mint kitölteni egy rövid űrlapot, ezáltal az első belépést ingyenesen kínálja fel az edzőterem. Az egyszeri beugró ára 4,- Euró, a 10 alkalmas belépőjegy 35,- Euróért, az egy hónapos bérlet 40,- Euróért, valamint az éves bérlet mindössze 400,- Euróért váltható meg.

„A szakmai edzők stabil résztvevői és állandóan elérhető szolgáltatásai lesznek termünknek. Készen állnak majd segíteni bárkinek a kiváló eredmény elérésében. Legyen szó akár tornázásról, akár táplálkozással kapcsolatos tanácsadásról, forduljatok hozzájuk bizalommal!“

Cím: Pozsonyi út, BC1 irodaház
Facebook oldal: Facebook.com/pg/hammer.gym.komarno
Telefonszám: 0905 835 836
E-mail: hammer.gym.kn@gmail.com

 

Szólj hozzá!