Mix 2022. 12. 12.

Megnyitott a minőségi alkoholok és szivarok kedvelőinek mekkája, a RUMICON Bottle & Cigar Shop

A minőségi alkoholokért és szivarokért többé nem kell messzire utazni! Az újonnan megnyitott RUMICON Bottle & Cigar Shop egyedi, világszínvonalú koncepcióval érkezett Komáromba. Nem csupán tökéletes mintája egy minőségi boltnak, hiszen a prémium termékek mellett a vásárlóknak lehetőségük van megpihenni, átszellemülni, sőt, akár kóstolni is.

A minőségi szeszes italok és szivarok már régóta nem csak a felső osztály kiváltságai közé tartoznak. Rengeteg márka megtalálható a piacon, melyek különböző árkategóriákban kínálnak elsőrangú italokat, így mindenki megtalálhatja azt, amit igazán keres. Exkluzív szolgáltatások, segítőkész kiszolgálás, luxus helyiségek és széles kínálat vár mindenkit a Rumicon Bottle & Cigar Shopban.

A bő választékban egyaránt megtalálhatjuk a rumok, whiskyk és borok exkluzív, gyűjtői darabjait, de a könnyebben elérhető, ám minőségi típusok is fellelhetők. A Bottle shop hosszútávú személyes kapcsolaton alapuló együttműködésekkel is dicsekedhet, továbbá nem lehet szó nélkül elmenni az olasz borászoknál történt személyes látogatás során köttetett együttműködések mellett sem, akik Szlovákiában máshol meg nem található borokat készítenek. Mivel azonban a legtöbben nem csupán a külső szépségről, de a belső értékről is szeretnek megbizonyosodni, a Rumicon Bottle & Cigar Shopban lehetőség van még a vásárlás előtt belekóstolni bizonyos italokba, ami szintén ritkaságnak számít a környéken. Szintén egyedinek számít az aikus enoteca, mellyel egyszerre több bor is kóstolható. A boltban található termékek kiváló ajándékként szolgálhatnak az ünnepekre, karácsonyra, míg a kellemes személyzet örömmel segít a megfelelő üveg kiválasztásában.

A Rumicon Bottle & Cigar Shop részét képezi a zárt körű RUMICON Exclusive club is, mely egyedülálló a környéken. Kétszáz éves pincékben székel és éves tagságon alapszik, mely során tagjait klasszikus angliai férfiklubokba invitálja. Ma már a férfiaknak nem kell éveket várniuk arra, hogy bekerüljenek egy-egy ilyen klubba, az éves tagsági díj befizetése és egy egyhangú szavazás után már el is merülhetnek a rumok és szivarok világában a legkényelmesebb chesterfield kanapék által nyújtott kényelemmel és a pattogó kandalló melegínek kíséretében, egy kellemes társaság részeként. „Még évekkel ezelőtt jött az üzlet megnyitásának alapötlete, miután a két másik alapítóval nagy rajongói vagyunk a szivaroknak és rumoknak, így olyan helyek után kezdtünk kutatni, ahol közösen tudjuk eltölteni az időt“ – mesélt az egyik alapító. Maga a klub egy valóban tágas és hangulatos környezetben kapott helyet, mely ráadásul a tagok számára mindig nyitva áll, bármilyen időben, a héten bármely napján.

A helyiségek azonban a nagy közönség számára is elérhetők az akár 80 fő befogadására is alkalmas partihelyiségeknek köszönhetően. Itt többek között havi szinten megrendezésre kerülő kóstolók és előadások várják az érdeklődőket, melyekről a Rumicon Bottle & Cigar Shop a Facebook-oldalán értesíti a követőket. A következő kóstolóra december 15-én kerül sor, mely során a 6 különböző rum mellett 5 féle bor is elérhető lesz. Az ízek kavalkádjába a Tajna pincészet tapasztalt sommeliere vezeti majd be az összegyűlteket, akitől további különlegességeket is meg lehet majd tudni. Belépőjegyek korlátozott számban (60 db) vásárolhatók a Bottle&Cigar Shopban.

A minőségi alkoholokat és szivarokat kínáló Rumicon Bottle&Cigar Ship a Nádor utca 1038/41-es házszáma alatt található. A bolt munkatársai örömmel várják a látogatókat hétfőtől csütörtökig 08:00-20:00 között, pénteken és szombaton pedig 10:00-22:00 között. A közeljövőben emellett egy webshop is elérhető lesz, ahonnan az érdeklődők az otthon kényelméből vásárolhatják majd meg a kiváló minőségű, luxus termékeket.