Mix Dél-komárom 2022. 05. 17.

Megnyitott a strand is Dél-Komáromban

A meteorológiai nyár ugyan még néhány hétre van, de a jó idő már megérkezett, sőt, az időjósok szerint hétvégén akár 30 fok is lehet. A Brigetio Gyógyfürdő strandrészlege is várja vendégeit!

Radics Török Tímea ügyvezető elmondta, az idei évben is számos kísérőprogramot szerveznek. Így nagy nevekkel, sztárfellépőkkel, látványos produkciókkal készülnek a júliusi Csobbanó Fesztiválra, de lesz sportnap és nem marad el a Magyar Vöröskereszt komáromi szervezetével közösen rendezendő egészségnap sem, amelyre ingyenes vérnyomásméréssel, vércukorméréssel, és számos egészségügyi tanácsadással készülnek.

– A programokra minden évben igyekszünk becsempészni a várost, hogy a hozzánk látogatók még jobban megismerjek Komáromot, a helyi értékeket. Egy-egy rendezvény alkalmával a Klapka György Múzeum munkatársain túl, helyi kulturális és sportegyesületek is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

Az idei első eseményre május 29-én, kerül sor. A gyereknap alkalmával mesejátékkal, búvárkodással, kézműveskedéssel készülünk. A gyermekkel érkezők ezen a napon féláron látogathatják a fürdőt, meg a 14 éven aluliak ingyenesen jöhetnek be hozzánk – nyilatkozta a fürdő vezetője.

A Brigetio Gyógyfürdő jelenleg minden egészségügyi korlátozás nélkül látogatható.