Mix 2019. 11. 19.

Megnyitotta kapuit a komáromi Cargo Outlet: Több ezer márkás ruha, verhetetlen árakon

Október végén megnyitotta kapuit Komáromban a Cargo Outlet, mely több ezer márkás ruhaneműt kínál közel 800 m2-en, páratlanul alacsony árakon. A Gadóci úton található üzlethelyiségben egy helyen találhatók meg hétköznapi és alkalmi ruhák, gyerek vagy felnőtt méretekben egyaránt. 

A mostani trendek azt mutatják, hogy az emberek egyre többet fordulnak olyan boltok és üzletek felé, ahol egy helyen találhatnak rá a keresett dolgokra. Az üzletvezető elmondása szerint ez inspirálta a Cargo Outlet gondolatát is, melyben a vásárlók a különböző márkák és ruhatípusok széles kínálatából válogathatnak, rendkívül kedvező árakon. 

“Legfőbb célunk a Cargo Outlet-tel, hogy áttekinthető és széles kínálatot nyújtsunk akkora helyen, ahol az emberek kényelmesen válogathatnak. Ezért is választottuk a Gadóci úton található hatalmas helyiséget. Mindezek mellett pedig olyan árakon kínáljuk a termékeket, melyekkel máshol egyáltalán nem, vagy csak ritkán találkozhatnak a vásárlók” – mondta el Magyarics Mónika, a Cargo Outlet üzletvezetője. 

cesta k nám

Körforgalomtól a Cargo Outletig!Od kruhového objazdu do Cargo Outlet!

Közzétette: Cargo Outlet – 2019. november 4., hétfő

Gyártók tekintetében rendkívül gazdag választékot kínál az újonnan nyílt üzlet, hiszen a hétköznapi ruháktól kezdve az alkalmi és estélyi ruhákig minden megtalálható a Cargo Outletben. “Stockokban érdeklődünk az elérhető áruk iránt, melyekből aztán mi állítjuk össze kínálatunkat. Férfi, női és gyerekruhák egyaránt megtalálhatóak, ruhatípustól függetlenül. A hétköznapi viseletet gyártó ruhacégek közül többek között az s.Oliver, a Tom Tailor vagy a Mustang termékei, a sportszergyártók közül az Adidas, a Nike és az Under Armour, míg az úgynevezett luxus kategóriából a Guess, a Marciano, a Desigual és az Armani cég termékei is megtalálhatóak nálunk. De folyamatosan egyeztetünk új gyártókkal és cégekkel, hogy bővíteni tudjuk kínálatunkat” – tette hozzá Magyarics Mónika. 

A legtöbb üzlettől eltérően a Cargo Outlet-ben van, hogy naponta többször is frissítik az árukészletet, a vásárlási kedvtől függően. A hűvösebb időjárás beköszöntével most elsősorban a téli ruhákra koncentrálnak, de természetesen tavaszi és nyári ruhák közül is lehet válogatni. A Gadóci úton található outletben emellett a közkedvelt Valentino és Rocco Barocco divatház kiegészítői, többek között táskái és pénztárcái is megtalálhatóak. “Jelenleg igyekszünk felmérni az igényeket, amihez a jövőben majd folyamatosan igazítjuk a készletünket. Az azonban már most megállapítható, hogy a vásárlók rendszerint nagyon elégedetten távoznak üzletünkből. Nem is csoda, hiszen különböző márkájú, címkés és jó minőségű ruhákhoz juthatnak hozzá nagyszerű árakon” – mondta búcsúzóul az üzletvezető. 

A Cargo Outlet a hét minden napján várja vásárlóit, délelőtt 10 órától este 8 óráig. További információkért és a legfrissebb kínálatért érdemes figyelemmel követni a Cargo Outlet Facebook oldalát, vagy hamarosan induló weboldalát