Sport Dél-komárom 2022. 06. 15.

Megújult a dél-komáromi fürdő strand-röplabda pályája

Az elmúlt esztendőben a KVSE (Komáromi Városi Sportegyesület) kézilabda szakosztálya indított egy strandkézilabda csapatot, mellyel szépen szerepeltek az országos bajnokságban. Innen jött az ötlet, hogy állandó helyszínt keressenek a sportághoz.

Becker Balázs, a KVSE elnöke elmondta, kézenfekvőnek látszott, hogy Brigetio Gyógyfürdő vezetésével vegyék fel a kapcsolatot. Így a fürdő támogató hozzáállása mellett, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség, és a Megyei Kézilabda Szövetség hathatós támogatásával sikerült tető alá hozni a projektet.

A korábbi homokfelületet teljesen megújítottuk. Új hálókat, kapukat szereltünk fel, új pályavonalakat fektettünk le. A jelenlegi strandröplabda pálya a felújítás után teljes mértékben megfelel mindennemű vonatkozó szabályzatnak, előírásnak. A pálya felavatására, múlt hét szombaton került sor, ahol megyei bajnokság zajlott, a komáromiak mellett, tataiak, dorogiak, és tatabányaiak részvételével – tette hozzá Becker Balázs.

A korszerű pályát természetesen a strandolók is használhatják!

A gyógyfürdővel kapcsolatos további hírekért, információkért kattintsanak a létesítmény Facebook oldalára, és a fürdő honlapjára!