Mix 2022. 03. 18.

Minőségi festékek és lakkok, profi szakértelem

A jó idő beköszöntével folyamatosan megkezdődnek a ház körüli munkálatok és felújítások, így a különböző festékek, lakkok és ragasztók iránt is egyre nagyobb kereslet alakul ki. Ilyenkor valósággal aranyat ér egy olyan hely, mely nem csupán gazdag kínálattal és szakértelemmel áll redelkezésre, de szükség esetén még a munkálatokban is segítő kezet tud nyújtani.

Szakszervezet utca 4989-es szám alatt található Platan festékszaküzlet már több, mint egy évtizede áll a vásárlók szolgálatában. Az eddig is rendkívül széles kínálattal rendelkező bolt a közelmúltban tovább bővítette termékpalettáját, így a jól ismert és kedvelt gyártók termékei mellett immáron jónéhány újdonsággal is találkozhatnak a vásárlók. Ezek közül a legjelentősebbek az autólakkok, a krétafestékek és kertészeti eszközök. „Igyekeztünk olyan termékekkel bővíteni kínálatunkat, melyek régiós szinten is ritkaságnak számítanak. Autófesték keverésére csak kevés helyen van lehetőség, ugyanígy krétafestékek is csupán néhány boltban kaphatók. Dulux festékek keverésére pedig az egész járást tekintve is csak nálunk van lehetőség“ – mondta az üzletvezető, Mészáros Lajos.  

A tavasz érkezésével a Platan festékboltban is megnő az érdeklődők száma. Nem csoda, hiszen rendszerint ilyenkor kezdődik meg a lakásfelújítások, a külső munkálatok időszaka, a szakértelemnek és barátságos segítségnyújtásnak köszönhetően pedig az évek alatt rendkívül kedvelt hellyé vált ez a bolt. Ehhez társul az a gazdag választék, ami az üzletbe való belépés után tárul a vásárló elé. „A Dulux festékekből van az egyik legszélesebb kínálatunk, ott a komplett palettával rendelkezünk. A Belinka termékeiből a lazúrok és olajok, a Primalexnél leginkább a fehér festékek, a Chemolakból a jól bevált Syntetika alapozók, míg a Ceresitnél a fúgázók és szilikonok, a Den Braven esetében pedig a ragasztók, hidroizolációk és szellőző rácsok a legkeresettebbek“ – részletezte a kínálatot Leszkóová Fanny, bolti eladó.

A Platan festékszaküzlet árakban is képes felvenni a versenyt a legnagyobbakkal, állandó készletfeltöltésének köszönhetően pedig mindig van lehetőség utánvásárlásra, ha esetleg a munkálatok közben fogynánk ki a kenőanyagból. „Az általunk kevert színeket még akár évekkel később is újra ki tudjuk keverni. Nagy készletünknek köszönhetően pedig tulajdonképpen nálunk nem fordulhat elő, hogy valami kifogyna. Igény szerint akár a munkálatok kivitelezésében is tudunk segítséget nyújtani, hiszen az évek alatt komoly együttműködési kapcsolatot sikerült kiépítenünk számos kiváló és megbízható szakemberrel és céggel, így bátran tudjuk őket ajánlani“ – mondta el végezetül a festékszaküzlet bolti eladója, Nagy Norbert.   

Ha tehát bármilyen festékre, lakkra, ragasztóra, vagy munkaeszközre van szüksége munkálatai során, bátran keresse a Szakszervezet utca 4989-es szám alatt található Platan festékszaküzletet, ahol örömmel állnak az Ön rendelkezésére.