Mix 2019. 12. 11.

Mr & Mrs Jeans: Közel 15 éve a kiváló minőségű farmerek otthona

Miért is kéne más városba utaznunk azért, hogy kiváló minőségű farmerekhez jussunk hozzá? Hiszen elég, ha betérünk a komáromi Nádor utca 5-ös szám alatt található Mr & Mrs Jeans üzletbe, ahol a legkedveltebb világmárkák vadiúj példányai sorakoznak, mindez ráadásul elérhető árakon. Állandóan frissülő kínálat, új ruhák és profi kiszolgálás vár mindenkit!

A Mr & Mrs Jeans ruhabolt arra az alapgondolatra épülve nyitotta meg kapuit Komáromban még 2005-ben, hogy az olcsó árkategóriájú és ezzel párhuzamosan gyakran alacsony minőségű ruhákat árusító boltok mellett egyedi és minőségi termékeket is tudjanak kínálni a környék lakosságának. A ruhabolt pedig az azóta eltelt időszakban sem adta alább a színvonalat, melynek köszönhetően a belváros egyik legkedveltebb ruhaboltjává vált az elmúlt egy évtizedben. Ez természetesen nagyban köszönhető annak is, hogy nehezebben beszerezhető világmárkák minőségi darabjait kínálja vásárlóinak, elérhető árakon.

A Nádor utcán található ruhaboltban a Mustang, a H.I.S., a Balance és a Guess magas színvonalú termékei egyaránt kaphatók, valamint a Sugarbird területi képviselete is itt található. Nemrég pedig új márkával is bővült a Mr & Mrs Jeans kínálata, immáron Tommy Hilfiger ruhákkal is találkozhatunk az üzlethelyiségben. Emellett szintén a közelmúltban bővült összesen 22 újfajta télikabáttal a választék, mindegyikből sormérettel rendelkezve. 

A pólók, pulóverek, nadrágok és farmerek mellett kiegészítőkkel is várja vásárlóit a Mr & Mrs Jeans. A többi ruhához hasonlóan szintén a minőség és egyediség elvét követve, így az üzletbe látogatók valóban magas színvonalú, különleges sapkákkal, sálakkal, kesztyűkkel és táskákkal találkozhatnak, férfiak és nők számára egyaránt.   

A részletes kínálatért és további újdonságokért érdemes betérni a Nádor utca 5-ös szám alatt található Mr & Mrs Jeans üzletbe, vagy felkeresni a bolt Facebook oldalát.