Régió 2017. 01. 20.

Nemzetközi kerekesszékes szépségverseny – mutasd meg, milyen gyönyörű vagy!

2012-ben indult útjára a Miss Colours Hungary kerekesszékes szépségverseny, Miss Spinner néven. Elsőként belföldi jellegű versenyként indult, mára azonban nemzetközi szintre emelkedett. Célja, hogy megmutassa, a kerekesszékes hölgyekben is ott lakozik a NŐ, és ugyanolyan értékesek, egyediek és fontosak, mint ép társaik.

Ennek értelmében, várják a jelentkezéseket, határon innen és túl! Feltételek:
– 18. életévet betöltött (illetve idén betöltő)
– aktív életvitel, kézi hajtású kerekesszékhasználat
– kommunikációs szintű magyar nyelvtudás (akcentus nem akadály)

  1. március 14. 23:59-ig várják a kerekesszékes hölgyek jelentkezését a www.spinnerszek.hu/miss-spinner2017weboldalon. A jelentkezés ingyenes!A verseny áprilisban kerül megrendezésre, elődöntővel, felkészítő táborral és döntővel, Budapesten és a korábbi nyertesek sikereit elnézve, minden mozgássérültnek adott élni e nem mindennapi lehetőséggel. Korábbi nyertesek közül került már ki paralimpikon, kerekesszékes nagykövet, reklámarc és rádiós és TV-s műsorokban fellépő médiaszereplő egyaránt.

Együttműködők: Orosz Barbara, Debreczeni Zita, Halász Éva – ruhatervező, Nemes Nóra – koreográfus, Pataki Zita, Till Attila, Harsányi Levente, Katus Attila, Bolya Imre – önbizalomfejlesztő tréner

Facebook oldalainkon folyamatosan nyomon követhető a Szépségverseny!

Következő sajtónyilvános eseményeink:

Miss Spinner 2017 – Elődöntő:2017. március 17, – Nem adom fel! Café&Bar

Miss Spinner 2017 – Döntő: 2017. április 8. Szombat, 19:00  – Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/B) Kapunyitás sajtósoknak: 18:00 órától. A rendezvény regisztrációhoz kötött.

unnamed (5)