Mix 2018. 08. 23.

Nívós közgazdász konferencia a Selye János Egyetemen

A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karának szervezésében kerül sor az egyetem Konferencia-központjában az Egyesület a Marketing Oktatásásáért és Kutatásásért XXIV. Országos Konferenciájára. A konferenciasorozat története során első ízben mozdul ki Magyarország területén kívülre.

A Selye János Egyetem számára elismerést jelent, hogy olyan intézmények után szervezi a konferenciát, mint a közgazdaságtudomány oktatás fellegvárának számító Budapesti Corvinus Egyetem.

A szervezők elsődleges célja idén is az, hogy a marketing oktatásában és kutatásában résztvevő tanárok ismertessék egymással szakmai sikereiket, tapasztalataikat és kutatási eredményeiket. Az augusztus 27-28-án sorra kerülő komáromi rendezvényen a középpontba a hatékony marketing gondolata áll. A konferencián közel száz előadó osztja meg tudását a jelentkezések alapján több, mint száztíz fősre duzzadó szakmai hallgatóság előtt.

A ma gazdaságának középpontjában a termelékenység, a hatékonyság áll, s ettől a szervezők sem tekinthetnek el. Józsa László, a Szervező Bizottság Elnöke szerint, bíznak abban, hogy a konferencia közelebb visz ahhoz, hogy megértsük a marketing és a hatékonyság kapcsolatát, a marketing lehetséges hozzájárulását a gazdaság fejlődéséhez.

2018. augusztus 27-28 között számos szekció kínál a tudományterület érdekes témáiban prezentációs és publikációs lehetőséget. A workshopokon az oktatás és a publikálás problémáival fognak külön foglalkozni. A második napon kerül sor a PhD kollokviumra.

Bővebb információ a programról: https://emok.hu/emok2018/program